2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از دست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 82 پست
دکتر بردین؟همیشه اول یه مشمای بزرگ بنداز و بعد روش پتو رو چند لایه کن بذار روش بخوابه، دست خودش که ن ...

من دو نا پارچه بزرگ رو مشما داخلشون دوختم میندازم زیرش ولی تو خواب غلط میخوره و متاسفانه جیش میکنه جایی که زیر اندازش نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه چند سالشه؟

۲ سال و ۹ ماه🤦🏻‍♀️

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

چندوقتشه؟

۲ سال و ۹ ماه 

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

حتما ببرش پیش متخصص کلیه اطفال .باید سونوگرافی کلیه مثانه بده وآزمایش خون. حتما پیگیری کن. لطفا به هیج وجه بچه رو دعوا نکن .چون تاثیر پنفی لسیار زیادی توی روحیش داره. این یک مشکل جسمی ویا شاید خوابش خیلی عمیقه

شاید سردیشهشکمشو دورنافشو با روغن زیتون واین روغنای گرم ماساژ بدهسردیجات نده

نه عزیزم از همون بچگی همین جوریه  دکتر گفت تا پنچ سالگی طبیعی منتظر بودم خودش از سر بره میبینم بدتر شده 

من دو نا پارچه بزرگ رو مشما داخلشون دوختم میندازم زیرش ولی تو خواب غلط میخوره و متاسفانه جیش میکنه ج ...

شرایط سختی دارید، درک میکنم

ولی چاره ای نیست،مشمای متری بگیرید بزرگ بزرگ،بعد روش پتو بکشید که اذیت نشه

البته اگر روی تخت بخوابه فکر میکنم خیلی راحت تر بشه کنترل کرد

الان بخدا به حدی ناراحتم که نگو همه شب مشما میذاشتم امشب فراموش کردم

بابا بیخیال منم تا ۸ سالگی شب ادراری داشتم قربون ننم برم چقدر صبوری کرد هعییییی فرشارو چقد خیس کردم

الان پسرم هم چهارسالشه قبل خواب جیش میکنه و نصف شب هم میبرم دستشویی ولی خب اکثر موقعها جیش میکنه و  در میره  

قالی های من از این گرونا هستن ولی برام مهم نیست واقعا میدم میشورن