2777
2789

یکساله افسردگی گرفتم‌یه پسر بیش فعال ۶ ساله دارم که خدارو شکر داره بهتر میشه و یه دختر خوشگل و ماشالله خوش ناز و‌ادا که همه تا میبیننش دلشون میره

ولی از خودم بگم که شدید حالم بده یعنی یکی دو روز خوبم یهو روز بعدش دیونه میشم دادو بیداد میکنم با شوهرم یا احساس خستگی میکنم میشینم گریه میکنم بعد جلو چشم دخترم و پسرم بیشتر البته جلو دخترم چون همیشه کنارمه جدیدن دخترم رفتارش عوض شده عصبی و جیغ جیغی شده موهاشو میکشه و خلاصه غصه دخترمم شده یه دلیل برای بدتر شدن حالم

این حالم رو هم همه اش رو بخاطر پسرم دارم که خون به جیگرمون کرد تا بعد کلی دکترو دارو کلاسای کاردرمانی و بازی درمانی اینا الان بهتر شده خدارو شکر ولی زندگی و‌روانمون رو سر پسرم از دست دادیم و الان تیکه پارهامون رسیده به دختر طفل معصومم 

یکم‌خواهرانه مادرانه باهام‌حرف بزنید به خودم مسلط باشم حداقل به خاطر این طفل معصومم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

شرایط سخت بوده و شما هم حساس بودین خسته ذهنی و روحی شدین بهتر ببینید با چی حالتون بهتر میشه افسردگی سرچیه بعد آروم آروم بهتر بشید. 

خواهشا دیگه ناراحتی و افسردگی ات رو پیش دخترت بروز نده سطل اشغالی خودت نکنش

ببخش میگم این شکلی ها  ولی بچه ات داغون میشه،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور من مدرسدانشگاه بود میگفت بالای ۹۹ درصد مادرای بچه های بیش فعال افسردگی دارن ،الان منم یه افسرده ام وحشی روانی یه وضعی ام 😔شما کاردرمانگر چه کارا کرد که بهتر شد بچتون برا من هیچ فرقی نداشت 

مشاور من مدرسدانشگاه بود میگفت بالای ۹۹ درصد مادرای بچه های بیش فعال افسردگی دارن ،الان منم یه افسرد ...

وااااای من پوست کنده شدم قشنگگگگگگ له و لورد شدم تا پسرم یکم بهتر شد

انگار یکی مرد (خودمو میگم) تا یکی جون گرفت و زنده شد(منظورن پسرمه)

همزمان کاردرمانگر میبردیم که بازی و ورزشای حسی حرکتی تمرکزی و دست ورزی و تمربن های ذهنی باهاش انجام میداد

گفتار درمانی هم میبردیم چون یکم تاخیر کلامی داشت اونم باز بجز گفتار درمانی بازهای هوشی و حواسی هم انحام میداد 

مشاوره کودک هم هفته ایی یک جلسه میبردم

در کنار اینا یه کلاس نیمه خصوصی هم پیدا کرده بودم یه خانمی بود تمرین های دست ورزی و آمادگی پیش از دبستان و کاردستی درست کردن و مهارت دوست یابی و این چیزا بود که البته همه اینارو از یکسال پیش مدام میرفت و همچنان ادامه داره حالا در کنارش پیش دبستانی هم که میره

واقعا سخت بود هم برای ما هم خودش 

ولی خدارو شکر صفت چسبیدیم و نتیجه گرفتیم

البته نه کامل ولی راضیم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!