2777
2789

این تاپیک صرفا یه درد دل با خودمه...

روز اول مدرسه، کلاس اول، صفحه اول کتاب چهارتا عکس بود که زیرش نوشته بود: امین، آزاده، مامان، بابا

هنوز الفبا رو یاد نگرفته بودیم

معلممون گفت این ۴ تا کلمه رو فقط حفظ کنید

بعدش چندتا فلش‌کارت نشون داد

روی کارت اول عکس یه پسر بود و زیرش نوشته بود "امین"

معلممون پرسید این چی خونده میشه؟

من دهنمو باز کردم که بگم امین، که دیدم همه بچه‌ها یک‌صدا دارن میگن آآآآددددم

منم دهنمو بستم و بعد همراه با اونا گفتم آآآددددم!

در طول مدت تحصیلم همیشه این موقعیت‌ها پیش اومد و من قید نمره اضافه و مثبت و ۲۰ میان‌ترم رو زدم چون اونقدر که باید به خودم اعتماد نداشتم و فکر کردم اگه اشتباه بگم چی؟

دوران مدرسه و دانشگاه هم گذشت و الان بخشی کار می‌کنم که همه خیلی باسوادن و منم از بقیه خیلی کم‌سن‌تر و کم‌تجربه‌ترم

اینجا یه گروه آموزش داریم که خیلی جدی گرفته میشه و گاهی یکی از جراح‌هامون که پروفسور هم هست یه بحث‌هایی مطرح میکنه و بقیه نظرشون رو میگن و در نهایت خود استاد جواب درست رو میگه

امشب هم یه سوال مطرح کرد که همه یه جواب واحد دادن و من نظرم با همه اونا فرق داشت

اما من چیکار کردم؟

دهنمو بستم

چون لابد فلانی که آزمون پرستاری امریکا رو هم قبول شده بهتر از من بلده

چون بهمانی که خیلی باسواده و از فلان دانشگاه ارشد گرفته خیلی بهتر از منه

چون من که عددی نیستم که بخوام مخالف اینا نظر بدم!

نهایتا استاد خودش جواب درست رو گفت و بعله... نظر من که توی ذهنم خفه‌اش کرده بودم درست بود

میدونم چیز مهمی نیست... اما از خودم حرص خوردم که چرا باید اعتماد به نفسم انقدر پایین باشه و انقدر خودمو کم ببینم که حتی نتونم یه نظر ساده بدم... دیگه کی قراره بفهمم من خوبم و کافی‌ام؟

حتی وقتی رئیس بخشمون داشت معیار تعرفه‌ها رو وارد میکرد، به من توی خیلی موارد نمره کامل داده بود و من خیلی جلوی خودمو گرفتم که نگم "نههه من که نسبت به بقیه زیاد خوب نیستم، نمیخواد نمره کامل بهم بدین!"

مینا؛ به خدا تو خوبی و کافی‌ای

بهترین پرستار دنیا نیستی اما پرستار خوبی هستی

مریضات برات مهمن و خوش‌رفتاری و سعی می‌کنی خودت رو آپدیت نگه داری و هر روز یه چیز جدید یاد بگیری

میشه فقط یکم بیشتر به خودت اعتماد داشته باشی؟

Not my circus, not my monkeys. But I definitely know the clowns

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم اکثر اوقات اگه بشه اشتباه هم باشه میگم کنکور نیست که نمره منفی داشته باشه عوضش یاد می گیرم خب

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

فک کنم ترس هم داری که البته باز برمیگرده به کمبود اعتماد بنفس اینکه اگه غلط باشه چی میشه ،ولی خب باید بدونی حتی اگه نظرت اشتباه باشه هیچ عیبی نداره ، مثل بقیه که نظرشون غلط بود و اتفاقی نیافتاد

من هم اکثر اوقات اگه بشه اشتباه هم باشه میگم کنکور نیست که نمره منفی داشته باشه عوضش یاد می گیرم خب

الته زیادی برونگرام

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

وقتی استادت سوال پرسید جواب بده  اصلا اشتباهم بگی قراره تورو بکشن ؟ نه اما تجربه کسب میکنی  همه قرار نیست صد باشن 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

چقدر منو توصیف کردی قشنگ دوران مدرسه اومد جلو چشمم

آخه چرا اینجوری شدیم

سال‌هاست دارم به خودم میگم فوقش اشتباهه، نمی‌کشنت که!

Not my circus, not my monkeys. But I definitely know the clowns

آفرین خانم پرستار همینکه چنین رشته ای قبول شدی یعنی تو بهترینی 

و چقدر قشنگ با خودت میتونی دردودل کنی آفرین 

حالا که میدونی مشکلت کجاس به بار که تو چنینی موقعیتی قرار گرفتی بجای سکوت بریز بیرون هر چی تو ذهنت بود ببین چه نتیجه ای میگیری مطمئنم میتونی و بعدش میگی اخی و سری های بعد هم تکرارش می‌کنی اولش سخته ولی بعدش حله