2777
2789

مامانم افتادگی پلک داره چند ساله آرزوشه پلکشو جراحی کنه خودش گفت چون به کلینیکای زیبایی خیلی اعتماد نداره قراره بریم بیمارستان فارابی عمل کنه... دکترش به نظر خوب میاد دکتر سید محسن رفیع زاده .. من خیلی استرس دارم که کارش خوب باشه و چشمای مامانم خوب بشه لطفا اگه کسی پیشش جراحی داشته نظرشو بگه ... راستش من دوست داشتم کلینیک نور هم بریم ولی خیلی گرون میگفت ۳۰ میلیون گفت نور ... اینجا ۱۴ میلیون 

سلام عزیزم نگران نباش عمل ساده ای هس من مادرشوهرم انجام داد دکتر خودشم راهنماییت میکنه ۱ روز الی ۲ روز به مدت ۲ساعت ۳ساعت یه بار عینک یخی بذاره قطره اشک مصنوعی اگر چشمش خیلی خشک بود بزنه و بخیه ها رو با پماد آ چشمی چرب کنه تا روزی ک میخواد بکشه اگرم جذبیه تا روزی ک جذب شد آب هم تا چن روز بهش نخوره و پماد ک میزنی اگر تو بیناییش تاثیر داشت جلو دیدش میگرفت و یا حتی وقتی چشمش خسته هس با چای ولرم و گاز ملایییم براش تمیزش کن چن روز دور چشمش و گوشه و...

بعدشم ترمیم کننده خوبی هزینه کنید بزنه تا جاش نمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی ک میخواد بره بخیه بکشه فک کنم بتونه بره حموم حتما شامپو بچه بزنه موهاش و صورتش ملااایم ینی ۶ رو ...

مرسی حنا جون از این همه راهنماییت خیر ببینی میدونی الان از مراقبت های بعد از عمل نمی ترسم بیشتر منظورم خود دکتر و بیمارستان فارابی و شخص دکتر رفیع زاده بود که ببینم کارش چه طوره 

مرسی حنا جون از این همه راهنماییت خیر ببینی میدونی الان از مراقبت های بعد از عمل نمی ترسم بیشتر منظو ...

نمیشناسم اصلا فقط میدونم عمل سختی نیس انشالا که خیره نگران الکی نباش احتیاط های بعدش مهمه برای جاش یا دور از جون عفونت و... قبل پماد زدن و... حتما دستت بشور پماد اینام سعی کن با گوش پاک کن یواش بزنی بهتره