2777
2789
عنوان

این منِ جدید

96 بازدید | 6 پست

چند شنبه قرصامو نمیخورم،کابوسا ولم نمیکنن‌. خواب های آشفته، بی سر و ته، دلگیر...

خودم رو جایی، جا گذاشتم. نمیدونم تو کدوم سال،تو کدوم روز، تو کدوم ساعت جا موندم. اما دیگه نیستم‌‌...

خودم رو ول کردم،چکاپ های سالانه رو نرفتم، روتین پوستیم رو نمیرم، نگران شکل و ظاهرم نیستم. هیچ شباهتی به قبل ندارم و برای کسی مهم نیستم. جلسات مشاوره، قرص های دکتر مغز و اعصاب، هیچ کدوم کمکم نکردن. از زندگی خسته ام.خیلی، انگار که هرچی دیدم و تجربه کردم،تا همین جا بسه...

ادامشو نمیخوام اما دخترم رو به کی بسپارم؟

چقد سخته زندگی کردن و زنده موندن‌...

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهمم هر ازگاهی انقدر خسته ای که دیگه نای زندگی نداری

اما زندگی ادامه داره نظر ما رو نمی پرسه که میخوایم زندگی کنیم یانه ولی یه شعر هس فکر کنم برای ما سرودن

درد را با جان پذیراییم و با غم‌ها خوشیم
قالی کرمان که باشی می‌خوری پا بیشتر

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

قرص افسردگی

خب چرا ول کردی ؟ منم قبلا میخوردم ولی بهم گفته بودن هرگز نباید سرخود و به یکباره ترک کنی... چون عوارض وحشتناکی روی روح و جسم داره... خواهشا دوباره برو دکترت هم کمکت میکنه دوز داروهاتو تغییر میده و هم آروم میشی