2777
2789

با یکی تو اینستا درگیر شدم دایرکت باهم دعوا کردیم اون بهم فحش داد منم دادم بعد آخرش گفت گیرت میارم فلال فلان میکنم گفت منو وبابام یه جا کار میکنیم سه سوته گیرت میندازیم الان بلاکش کردم ولی خیلی میترسم واقعا میتونه پیدام کنه؟ 

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زر زده نترس برو بگیر بخواب خواهر

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

نه بابا حرف دیگه اسکیرین بگیر مدرک داشته باشی میتونی ازش تو دادگاه شکایت کنی

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

زر زده نترس برو بگیر بخواب خواهر

تورو خدا راست میگی الان آرومتر شدم خیلی ترسیدم

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
نه بابا حرف دیگه اسکیرین بگیر مدرک داشته باشی میتونی ازش تو دادگاه شکایت کنی

نه خواهر نمیتونم من شوهرم حتی خبر نداره اینستا دارم الان خیلی میترسم واقعا گیرم بندازه شوهرم بفهمه

راست میگی خیلی استرس گرفتم الان😕

آره بابا خواسته بترسونه الکی زر زده مگه فیلم مافیایی هستش 

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️