2777
2789

خیلی حال روحیم خرابه

هفت ماهه باردارم

خانواده شوهرم دوسال خیلی اذیتم کردن و بهر بدبختیی بود با شوهرم عروسی گرفتیم تو عروسیمون بدرفتاری باهام کردن و همیشه در تمام مراحل شوهرم حق ب اونا داد تا اینکه خودشون ۲ سال باهامون قهر کردن و محل ب ما نزاشتن بعد از دوسال اومد خونمون مادرشوهرم دوباره همه چی بارم کرد و رفت حااا باز تو زندگیمون پیداشون شده و باز هر روز جنگ و جنگ و جنگ دلم میسوزه برا خودم

خیلی تنهام

شبانه روز کارم شده گریه

شوهرمم همش خاب خیلی راحت

تو کار خونه هم ک هیچی کمکم نمیکنه

من احمق عاشقشم دارم دق مرگ میشم

هیچکی ندارم براش درد دل کنم

کی این مردا عاقل میشن خدا داند

یکمشم مال بارداریته عزیزم هورمون و این حرفا

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

ازدواجتون عاشقانه بود ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنم کمتتر از این حرفاس که نصیحتت کنم

فقط میتونم بگم سعی کن به خاطر اون بچت اوضاع و اوکی کنی

نزاری یکی دیگه ام بیوفته وسط جنگ و دعوا

ممنون میشم برای موفقیتم صلوات بفرستید🥲❤️

خیلی اذیتم میکنن الانم مادرشوهرم گفته باید بیاد گل و شیرینی بیاره تا من بیام پیش بچت وگذنه نمیام

برا عروسیمونم گفت سه بار باید بیاین دعوتم کنید ک بیام بعدم ک اومدن ابروریزی کردن

ب خدا قسم ب ولای علی من هیچ بی احترامی نکردم اقد احترام بهشون گذاشتم تولد تک تکشون هدیه دادم اونا محلم نزاشتن

از شوهرم ناراحتم

بهم میگه باید بری وظیفته

چیکار کنم بچم چیزیش نشه

ازدواجتون عاشقانه بود ؟

ن معرفی شدیم بهم چندین ماه باهم بودیم بعد خاتواده ها فهمیدن باز باهم بودیم مادر شوهرم موافق بود و یباره بعد از عقد عوض شد مادرشوهرم

زندگی ب کاممون زهر کرد

سنم کمتتر از این حرفاس که نصیحتت کنمفقط میتونم بگم سعی کن به خاطر اون بچت اوضاع و اوکی کنینزاری یکی ...

خودمم نارلحتیم از همینه

اخه من هزار بار ب شوهذم گفتم امادگی بچه داری

دیگه جنگ و جدل نیست گفت ن خیالت راحت من دیگه عاقل شدم ب حرف خانوادم نیستم نمیزارم اونا دخالتی کنن اما نشد ک نشد

عزیزم ماام اینارو رد کردیم اما عادت میکنی میشی از سنگ رد میکنی نگران نباش من الان پسرم ۶سالشه کم کم ...

چرا عاخه من دیگه تحمل ندارم امروز میگم خسته شدم یکم ارلمش میخام میگه گورتو کم کن برو بچتم ببر

اصلا شوهر من همچین ادمی نبود نمیدونم چرا اینجوری شد

ن معرفی شدیم بهم چندین ماه باهم بودیم بعد خاتواده ها فهمیدن باز باهم بودیم مادر شوهرم موافق بود و یب ...

داشتم تاپیکتو می‌خوندم ک نمیذاشته عقد کنید مادر نامزد منم همین کارو میکرد دقیقا خیلی اذیتم میکرد ولی نامزدی ما بهم خورد البته می‌دونم مادرش خیلی خوشحال شد چون ب خواسنش رسید🙂🙂مام خیلی از اونا بالاتر بودیم و اونا هیچی نبودن هرچی هم میگفتن ما موافقت میکردیم آخرشم ...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

داشتم تاپیکتو می‌خوندم ک نمیذاشته عقد کنید مادر نامزد منم همین کارو میکرد دقیقا خیلی اذیتم میکرد ولی ...

منم خیلی باهاشون ساختم بعد از عقد مادر شوهرم یهو عوض شد نمیدونم چرا

واقعا چیکار کنم خسته شدم تحملم تموم شده

منم خیلی باهاشون ساختم بعد از عقد مادر شوهرم یهو عوض شد نمیدونم چراواقعا چیکار کنم خسته شدم تحملم تم ...

ادمای عقده ای اینجورین 🙂🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره مادر شوهرم و خانواده شوهرم غرق در عقده هستناما چرا شوهرم ادم نمیشه با اینکه میدونه اونا بد هستنا ...

چون اینجور خونواده ها بچه‌ای وابسته ب خودشون بزرگ میکنن شخصیت آدما هیچوقت عوض نمیشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40