2777
2789
که در همین حین دلفین از تو کویر اومد بیرون و گفت ببخشید جنگل کدوم طرفه میخوام برم اسکی روی یخ

خرس یه نگاهی بهش کرد و گفت امشب تو ویلا عروسیه خوشحال میشم بیای فوتبال بازی کنیم ولی اول باید شام بخورم

افغانی ریپلای نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمت؟! عدد دو رو کامنت کن زیر این پست

عدد دو

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

خرس یه نگاهی بهش کرد و گفت امشب تو ویلا عروسیه خوشحال میشم بیای فوتبال بازی کنیم ولی اول باید شام بخ ...

دلفین گفت ببخشید دوست دخترم جغد نادان منو امشب دعوت کرده که بریم کافه و چرت بزنیم

و تو از مردن زیر پوستین زندگی چه میدانی؟
دلفین گفت ببخشید دوست دخترم جغد نادان منو امشب دعوت کرده که بریم کافه و چرت بزنیم

خرس سلامی داد و به راهش ادامه داد ولی مار از زیرکی روباه خوشش اومد پس به دلفین نزدیک شد و گفت بچه کجایی؟

افغانی ریپلای نزنه
خرس سلامی داد و به راهش ادامه داد ولی مار از زیرکی روباه خوشش اومد پس به دلفین نزدیک شد و گفت بچه کج ...

گفت کرج نشنیدی میگن کرج ناف تهرانه؟واسه همین رفتم تبریز تا تو پایتخت کره زندگی کنم خودت بچه کجایی؟

و تو از مردن زیر پوستین زندگی چه میدانی؟