2777
2789
عنوان

چه قدی بلند و کوتاه محسوب میشه❔❔❗

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چندی؟

۱۸۴

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
البته یه چیزم بگم چون اکثر خانما حدودای ۱۶۰ ان شما بلند قد محسوب میشی

مرسی مرسی  آخ جونی آخ جون😍😍😍😍😍😍😍😍😂😂😂

❌اگه خواستم عکس بزارم لطفا منصرفم کنید😑❌ (آقایون لطفا از این سایت خارج بشید دیگه حالمو بهم زدین مثل خاله زنکا اومدین بین ی عده خانوم چیکار آخه ، اه)

مرسی مرسی آخ جونی آخ جون😍😍😍😍😍😍😍😍😂😂😂

قربونت پرفکت❤️❤️

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

اگه واقعا 184 هستی شما قد بلندی من کوتاه نیستم بعدم دو سانت فرق مونهولی فکر کنم زمانی که میخاستی قدت ...

حسودی نکن پسرجان شما هم نسبت به یک پسر قدت کوتاهه

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
تو همین تاپیک خانما نظر دیگه ای دارن خدایی خانما قد 182 برا پسر کوتاهه؟

شما نظر خواستی منم نظر شخصی خودمو گفتم همه که دیدگاه مشترکی ندارن

نظر منم اینه 184 برا یه دختر زیاد هست دخترا نه قد بلند بهشون میاد نه زیاد کوتاه یه چیزی بین 160 تا 1 ...

منکه از قدم راضیم خداروشکر همه هم بهم میگن زیبایی و خوش اندام 

وزنت چنده؟

دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم بین ۶۵تا۶۹ باشه