2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دوره دارم دوره اقتدار دهی. از وقتی اقتدار میدم به همسرم رفتارش صدور هشتاد درجه تغییر کرده . همه چیز همونه که من می‌خوام ولی ظاهرش این نیست انگار که همه کاره همسرمه. مثلا یه نمونه اینه که وقتی همسرم خرید می‌کنه خیلی با آب و تاب از خرید هاشو تعریف میکنم. اونم کیف می‌کنه و همیشه دست پر میاد ... این نمونه بود .همون‌طور که زن نوازش و ناز کشیدن میخواد مرد اقتدار میخواد. میخوای با سیاست باشی اقتدار بده به شوهرت

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
چی ؟؟

ادایی عزیزم

ادایی

مثلا پانشو برو تره بار ده کیلو خرید کن با دست بکش بیار خونه

به همسرت بگو با ماشین ببرتت و تو حمل خریدا کمک کنه

پانشو برو تو صف نونوایی،بگو همسرت نون بخره

پانشو برو آشغال بذار دم در،اینا وظیفه همسرت باشه

به خودت برس و خوشگل کن

کلا سعی کن زنونه و خانوم باشی قشنگ

اولین گام باسیاست بودن ادایی بودنه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

میگن بد خانواده شوهر رو جلوش نگید ن تنها تاثیر خوبی نمیزاره بلکه دیگه خیلی چیزارو ازتون پنهون می‌کنه

میگن ب استقبالش برین بدرقش کنید 

همیشه مهربون و شاد و سرحال باشید تا هروقت ک دلتونو شکست یا ناراحتتون کرد ناراحتی تون دیده بشه و پشیمون بشه 

خیلی چیزا شنیدم یادم نمیاد زیادن

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یه دوره دارم دوره اقتدار دهی. از وقتی اقتدار میدم به همسرم رفتارش صدور هشتاد درجه تغییر کرده . همه چ ...

خوب بیشتر بگو

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
وای پوکیدم ازخنده اتفاقا حس میکنم مردا اززن قوی خوششون میاد

نه ببین زن مستقل ک بتونه از پس کارا بر بیاد و دوست دارن

ولی درکل دوس دارن حامی باشن تکیه گاه باشن اینکا مواظب همسرشون باشن و بهشون نیاز داشته باشه بهشون حس قدرت میده

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
این زنایی دیدین سوسولن از همه حیوونا میترسن همه غذایی نمیخورن و...اینا خیلی شوهراشون تحویلشون میگیرن ...

ولا من اینجوریم شوهرم پیش همه میگه خیلی سخت میگره وفیسوه ناز داره ولی درواقع قصدمناز کردن برا اون

ادایی عزیزماداییمثلا پانشو برو تره بار ده کیلو خرید کن با دست بکش بیار خونهبه همسرت بگو با ماشین ببر ...

افرررین.کار مردونه ممنوع

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃

واسه خودت و دل خودت زندگی کن بعد یه مدت همسرت هم همراهت میشه به داد و بیداد و غرغراشم توجه نشون نده 

در واقع مردا یکبار توسط مادر یکبار توسط زنشون تربیت میشن 

پس زندگی که دوست داری خودت زندگی کن کم کم شبیه تو میشه