2777
2789
عنوان

گوش درد

258 بازدید | 33 پست

سلام کسی بوده درد گوش و زیر گوش داشته باشه من دردش زیر گلومم هست منظورم غبغب که فشار میاره بعضی اوقات چشمام و استخوان بینی هم درد میگیره چند بار دکتر رفتم گفتن گوشت عفونت شدید داره انتی بیوتیک دادن ولی چند روزه انتی بیوتکم تموم شده همچنان درد میکنه باز نوبت زدم برم گوش و حلق بینی🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین بدبختی رو دارم 

با این تفاوت که باردارم و نمیتونم دارو بخورم

فقط دوتا قطره دارم و از درد دارم میمیرم

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

نه اصلا سرما نخوردم

عه گلوتم درد میکنه؟

تب نداری

چک کن ببین غده لنفی پشت گوشت اندازه ش بزرگ نشده

منم ی بار همین بلا سزم اومد بخاطر گوشواره بدل

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
عه گلوتم درد میکنه؟تب نداریچک کن ببین غده لنفی پشت گوشت اندازه ش بزرگ نشدهمنم ی بار همین بلا سزم اوم ...

تب داشته باشی باهاش علائم انفولانزا جدیده اس؟

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

منم همین بدبختی رو دارم با این تفاوت که باردارم و نمیتونم دارو بخورمفقط دوتا قطره دارم و از درد دارم ...

اخی عزیزم خیلی بده 

یعنی همینجور غبغبتون هم درد میگیره گاهی اوقات؟؟

عه گلوتم درد میکنه؟تب نداریچک کن ببین غده لنفی پشت گوشت اندازه ش بزرگ نشدهمنم ی بار همین بلا سزم اوم ...

نه گلوم اصلا درد سرماخوردگی ندارم که بخوام با قورت دادن یا اب دهان درد بگیره پشت گوشامم متورم نیست فشار میدم درد میگیره زیر گوشم

اخی عزیزم خیلی بده یعنی همینجور غبغبتون هم درد میگیره گاهی اوقات؟؟

از گوشم میزنه به لنفهای زیر گوشم و گلوم و گاهی هم شقیقه

در حدی که حرف زدن برام سخته

سری قبلی دوماه پیش بود اینطوری شدم ۴ روز قطره ریختم خوب شد

بی دلیل میگیره عفونت میکنه مسخره ام کرده به خدا