2777
2789

سلام

من مدل تیوپی اش گرفتم که چون پوستم خشک و مختلط مناسب نبود، سخت بِلِند میشد و پوست پوست میشد شماره اش هم 145 بود که اول میزدم سفید سرخی بود و با رنگ گردن فرق داشت روشن تر بود اما بعد چند ساعت دقیقا میشد همون که میخواستم وقتی برمیگشتم خونه. 

و بخاطر روشنی اش مجبور بودم رژ اینها پررنگ بزنم تا معلوم شه چیزی زدم ولی من آرایش جیغ خوشم نمیاد 

بعد کد 140 شیشه ای گرفتم اول میزدم خوب بود اما بعد اکسید خیلی زرد میشد ولی بخاطر تناژ زردی آرایش ملیح هم میزدم معلوم میشد ولی واقعا زرد میشد دیگه 

بعد کد 220 گرفتم که عین خاک مرده میشد رنگش رو پوستم چه اول میزدم چه بعد اکسید شدن اصلا راضی نبودم عین مرده ها میشد آدم 😐 با اینکه تحقیق کردم خود رنگ پوستم این بود 

الان شیشه ای میخوام بگیرم نمیدونم کدوم شماره اش 145؟ 200؟ 150؟ 125؟😢

نمیخوام بعد اکسید پوستم کدر و چرک بشه و نمیخوام سفید باشه که مجبور بشم هی رژ و اینها بمالم 

شما چه کد خریدین و رنگ پوستتون چیه؟ 

میگم شاید کد 145 شیشه ایش با تیوپی فرق کنه و بهتر باشه شیشه ایش برام نظرتون؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ۱۴۵ شیشه ای با تیوپی فرقی نداره رنگش .

مطمئنی اورجینال بود؟ 

شما چون تجربه خوبی نداری یه برند دیگه تهیه کن عزیزم 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

آره اصل بودند همه اش شما چه رنگ اش داری؟

۰۲۰ داشتم .

یه برند دیگه بگیر.

میبلین و فوراور۵۲ خوبن و تقریبا هم قیمت لورال هستن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

من ۲۰۰ خریدم بد نیست .یکم تیره اس

با یه آرایشگر که فروشگاه هم داره صحبت کردم تعجب کرد چرا من این کد ها رو استفاده کردم اینها خیلی تیره هست و گفت تو باید کد 130 بگیری و هم تازه زدن و هم بعد اکسید شدن شماره 130 رو بهم نشون داد باورت نمیشه اکسید شده اش دقیقا میشه وقتی که شماره 200 رو تازه بزنی 😐 حالا عکس ژورنال تست رنگ ها میفرستم اینجا که سه تا طیف نشون میده  پوست سفید-پوست گندمی روشن-پوست گندمی تیره و من چون سبزه ام گفتم باید از گروه سوم انتخاب کنم 🤣 

الان این کد 130 تو طیف سفیده ولی اکسید شده اش دیدم تعجب کردم 🤣