2777
2789

پشت کنکوری هستی؟

منم سال اولمه

ی حس مبهم دارم

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخای بگم چی سخته؟؟دانشگاه😀

خوابگاه:ی اتاق کوچیک شیش نفرع که معلوم نیس باهم سازگار باشیم یا ن

دلتنگی خانواده

و درسهاش

من از صب ساعت ۸کلاس دارم تا عصر ساعت ۷و باورت نمیشه ولی بدون انترام حتی برای نهار خوردن:)))

میخای بگم چی سخته؟؟دانشگاه😀خوابگاه:ی اتاق کوچیک شیش نفرع که معلوم نیس باهم سازگار باشیم یا ندلتنگی ...

امیدوارم بقیش برات راحت تر بگذره. اما واقعا کلافم از این وضع

اگه بهت بگم امروز رفتم ثبت نام 

و بعدش نزدیک یه ساعت گریه کردم تو اتاقم و هنوزم بغل تو گلومه 

میری بشینی سر درست که مثل من نشی؟ 

اگه بگم چقدر حرف شنیدم 

اگه بگم بهم گفتن تو قبول نشدی چون خنگی 

اگه بهت بگم حسرت داره قلبمو مچاله می کنه 

میری بشینی درس بخونی؟ 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

وای وای حق منم یک هفته میخونم بعد خسته میشم .فقط هشت ماه مونده اما انگار هشت ساله.من سال اولمه خیلی ...

درسای مدرسه رو چیکار میکنیی؟ من احساس میکنم از وقتی شروع کردم کنکوری خوندن تو مدرسه افت داشتم

درسای مدرسه رو چیکار میکنیی؟ من احساس میکنم از وقتی شروع کردم کنکوری خوندن تو مدرسه افت داشتم

من کلا امسال افت داشتم .مدرسه نمیرم.فقژ امتحانارو میرم که دارم میرینمشون.چها تا تخصصی کلاس میرم .اصلا نمیرسم به درسام .موندم بقیه چیکار میکردم سال کنکورشون؟

وضع ازمونات چطوره؟

اگه بهت بگم امروز رفتم ثبت نام و بعدش نزدیک یه ساعت گریه کردم تو اتاقم و هنوزم بغل تو گلومه میری بشی ...

بخدا خودمم نمیدونم چرا نمیخونم. نه تلویزیون میبینم نه تو گوشی ام. خیلی وضع مسخره ایه

من کلا امسال افت داشتم .مدرسه نمیرم.فقژ امتحانارو میرم که دارم میرینمشون.چها تا تخصصی کلاس میرم .اصل ...

این هفته اولین ازمون رو قراره بدم. مدرسه هم اجازه نمیده که نریم.....