2777
2789
عنوان

کیمیا فیلم قشنگیه(سوالیه)

96 بازدید | 12 پست

تاحالا ندیدم امشب اولین بار میخام ببینم نمیدونم قسمت چنده‌ ارزششو داره؟ کیا دیدن بیان نظر بدن

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

همون سریال ایرانیه ؟ عوق

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدم میاد ازش

الکی ۱۱۰ قسمت رو نگاه کرده بودم. هرشب هم میگفتم خیلی چرت بود

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

سریال کیمیا تو زمان خودش که پخش میشد کلی طرفدار داشت 

اگه اولین بارت هست که میبینی سریال خوبیه داستان جالبی داره در مورد کیمیا و خانوادش در طول سه فصل نوجوانی کیمیا قبل انقلاب بعدش جوانی کیمیا بعد انقلاب و دوران جنک و میانسالیش

اتفاقات جالبی میفته

برا یه بار دیدن می ارزه بهتر از سریال های آبکی امسال تلویزیونه

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
سریال کیمیا تو زمان خودش که پخش میشد کلی طرفدار داشت اگه اولین بارت هست که میبینی سریال خوبیه داستان ...

ممنونم از توضیح کاملت عزیزم

امشب اولین قسمتیه ک میبینم خیلی از فیلم گذشته؟منظورم اینه جاهای مهمشو از دس دادم یا الانم ببینم میفهمم موضوعشو

چون اولین باره که میبینی برات جذابه 

ولی از وسطاش ممکنه مثل اکثریت مردم از اخلاق گند و خریت کیمیا لجت بگیره ، ولی مجبور باشی قهرمان نشون دادنش توی سریال رو تحمل کنی 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

چون اولین باره که میبینی برات جذابه ولی از وسطاش ممکنه مثل اکثریت مردم از اخلاق گند و خریت کیمیا لجت ...

ممنونم عزیزم

ممنونم از توضیح کاملت عزیزمامشب اولین قسمتیه ک میبینم خیلی از فیلم گذشته؟منظورم اینه جاهای مهمشو از ...

والا من نمیدونم قسمت چنده الان چون همون چندسال قبل دیدم

اگه بعضی جاهاش متوجه موضوع نمیشی بزن چند قسمت عقب تو تلوبیون ببین

برا یه بار دیدن می ارزه

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
والا من نمیدونم قسمت چنده الان چون همون چندسال قبل دیدماگه بعضی جاهاش متوجه موضوع نمیشی بزن چند قسمت ...

ممنون گلم