2777
2789

حتی معلم تربیت بدنی هم ازشون شاکی بود  

از کلاس ۳۷ نفری حتی یه نفر حاضر نیست که کار فوق برنامه انجام بده 

رابط پژوهشسرا شه  

کلی وقت میذارم مطالب جالب و مرتبط به درس میگم درس را کامل توضیح میدم دائم چرت میزنند یا نگاه به ساعت میکنند 

شاید ده تاشون علاقه داشته باشن سر همه کلاسا اینجورین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرنمیکنین شاید مشکل از سیستم آموزش و کتاب درسیه؟

شایدم مشکل گوشیه که خانواده ها تا تقی به توقی میخوره میدن دست بچه اینا هم عادت کردن حوصله هیچ کار دیگه ایی رو ندارن بس که با گوشی ور رفتن

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

مدرسه هیییییچ وقت جذابیت نداشته و نداره و روز ب روزم داره بدتر میشه

آره نی نی سایت و اینستا و بلاگرای دوزاری به جاش خیلی جذابیت داره 

متاسفانه سلیقه شده سلیقه کلاغ 

عاشق شلوغی و زرق و برق ...

بله میدونم ولی بهونه نیست باید تحمل کنن ، که مثل اینکه دانش آموزای شما نمیخوان

ببین از هر کلاسی نهایت پنج الی ده نفر واقعا به درس علاقه دارن 

حتی جدیدا یه تحقیق شده ۲۶ درصد نه درس میخونند نه دنبال شغلن 

بهونه کلیشه ای از این سیستم آموزشی خیلیا بهترین دانشگاه قبول شدن و مهاجرت کردن دانش آموز هم مقصره

اره ولی این دلیل نمیشه خیلیا عربی رو صد میزدن تو کنکور ولی علاقه نداشتن اجباری بود برای رسیدن به هدف

درسها جذابیت ندارن ، حجمشون خوشایند نیست ، حوصله حفظ کردن ندارن ، به نظرم یه سری از درسها رو فقط باید داستان وار جهت اطلاعات عمومی گفت و رفت ، نه امتحان نه نمره نه هیچ چیز دیگه .. یا به صورت یه کارگاه خارج از مدرسه تو محیط های واقعی

عجب