2777
2789
عنوان

چقدر دانش آموزا تنبل و بی بخار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 24 پست
چ ربطی داره 😐😐😐شما خوش سلیقه 🤣

خب واقعیتو گفتم 

دانش آموزا ذهنشون پرشده از محتواهای پر از زرق و برق اینستا 

دیگه مطالب آموزشی که یکنواخت و منطقی هست را ظرفیتش ندارند.  

ببین از هر کلاسی نهایت پنج الی ده نفر واقعا به درس علاقه دارن حتی جدیدا یه تحقیق شده ۲۶ درصد نه درس ...

می‌دونم چی میگید 

همه چی دست به دست هم داده تا به اینجا رسیدیم 

سیستم آموزش،درسای غلط،گوشی و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی این دلیل نمیشه خیلیا عربی رو صد میزدن تو کنکور ولی علاقه نداشتن اجباری بود برای رسیدن به هدف ...

یه بخشی از محتواهای آموزشی که نیاز به اصلاح داره صد در صد 

ولی خب در ضروری بودنش شکی نیست و نمیشه داخل یه بسته پر زرق و برق پیچید و به خورد دانش آموز داد 

دانش آموز هم باید خودشو تطبیق بده. 

خب واقعیتو گفتم دانش آموزا ذهنشون پرشده از محتواهای پر از زرق و برق اینستا دیگه مطالب آموزشی که یکنو ...

عزیزم همه اینا برمیگرده ب نظام اموزشی 

بچه ها چرا باید ی سری مطالبو طوطی وار حفظ کنن و امتحان. بدن به جای بعضی چرتو پرتا مطالبی یاد بدن ک برای اینده بچه ها مفیده بعدشم از ریشه مشکل داره مثلا الان بیای ی حرفه ایو اموزش بدی باز ممکنه نتیجه نگیری چون اینده کشورمون نامعلومه کسی واسه اینده تلاش انچنانی نمیکنه خانواده هام نمیتونن ب بچه هاشون یاد بدن چون خودشونم ناامیدن

با این حقوقا و دخلو خرج و ناامیدی چی میخوان یاد بدن اخه 

نمیدونم منظورمو رسوندم یا ن 

راستش سیستم آموزشی نقصی نداره فقط مناسب این دوره نیست

واسه چند سال پیش کاملا مناسب و جذابه ولی تکنولوژی و علم خیلی سریع پیشرفت کرده و متاسفانه سیستم آموزشی نتونسته هماهنگ بشه

عزیزم همه اینا برمیگرده ب نظام اموزشی بچه ها چرا باید ی سری مطالبو طوطی وار حفظ کنن و امتحان. بدن به ...

یعنی یه درصد هم فکر نمیکنی دانش آموز خودش مقصره؟ 

کلا نسل عجیبی‌ست نسل زد متوهم و طلبکار 

برو یه تحقیق کردن سرچ کن خیلی‌هاشون به خاطر اینکه آموزش پذیر نیستن تو کشورهای دیگه دارن از کار اخراج میشن. الان من دارم میگم حتی معلم تربیت بدنی هم ازشون راضی نیست . باز شما مرتب تکرار کن مشکل از سیستمه

یعنی یه درصد هم فکر نمیکنی دانش آموز خودش مقصره؟ کلا نسل عجیبی‌ست نسل زد متوهم و طلبکار برو یه تحقیق ...

محض اطلاع نسل زد نه متوهمه ن طلبکار 

برده داری و کارمندی با حقوق کم قبول نداره

چون مادر پدرامون الان با همین حقوقا تو زندگی موندن😑

یعنی یه درصد هم فکر نمیکنی دانش آموز خودش مقصره؟ کلا نسل عجیبی‌ست نسل زد متوهم و طلبکار برو یه تحقیق ...

برچسب نزن ب بچه های مردم

بچه ها در دهه ک میگذره باهوش تر میشن شما نمیتونی باهاشون ارتباط برقرار کنی بیشتر رو خودتون کار کنید روشای جدید ب کار ببرید

محض اطلاع نسل زد نه متوهمه ن طلبکار برده داری و کارمندی با حقوق کم قبول ندارهچون مادر پدرامون الان ب ...

برو اون تحقیقه را سرچ کن حتی همین شغلای با حقوقی کارمندی را هم دارن اخراجشون میکنند کسی باید طلبکار باشه که مسئولیت پذیر هم باشه 

تو باید یه آورده داشته باشی که در ازای اون انتظار یه پاداش یا دریافتی هم باشی . 

[QUOTE=357471661]برچسب نزن ب بچه های مردم بچه ها در دهه ک میگذره باهوش تر میشن شما نمیتونی باهاشون ارتباط برقرار کنی ...[/QUOTخوبه گفتم حتی معلم تربیت بدنی هم ازشون راضی نیست بعد هم تو کلاسم ده نفر حدودا خوبن و همه معلما مشکل دارن 

به اندازه کافی هم از مهارت داشتن خودم مطمئنم 

نیازی به توصیه شما نیست