2777
2789
عنوان

لکه بینی ،،،،، بارداری

552 بازدید | 18 پست

سلام 

دارم دیوونه میشم رفتم دسشویی لکه قهوه ای دیدم

یعنی داره سقط میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ لکه روشن و قرمز ببینی خطرناکه.لکه قهوه ای خطرناک نیس ولی سریع برو دکتر.اکثرا سر جنین پسر لکه بینی اتفاق میفته چون ضعیفتره

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
تو هفته های اول طبیعیه. ولی حتما برو پیش دکترت الان اگرم نیست پیش یکی دیگه برو بهت شیاف بده

منم پارسال یه سقط داشتم اولش قهوه ای اومد بعد از یک ساعت زیاد شد هفته ششم بودم

خدایا مرسی
حتما حتما برو دکتر. ممکنه سونوی داخلی واست بنویسه. ممکن هم هست شیاف بده. حتما خارجیشو بخر ایرانی فای ...

خارجی اصلا پیدا نمیشه ایرانی هم خوبه من استفاده کردم

خدایا مرسی
والا ایرانی ک واسه من جواب نداد. چرا خارجی هم هست باید ی کم بگردی

حالا اگه نبود وسواس نگیریا. اصلا ب دلت بد راه نده اگه الان بری پیش دکتر حتما ی درمانی پیدا میکنه. ولی باید خیلی استراحت کنی.آیه الکرسی بخون و بخدا توکل کن. این چیزا طبیعیه برای خیلیا پیش میاد.

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟ ممنونم 

عزیزم منم هفته 6 یه لکه قهوه ای دیدم البته خیلی کم بود با مصرف شیاف قطع شد نگران نباش برو دکتر و یکم استراحت کن. البته دکتر من میگف استراحت مطلق اصا کار ی دوا نمیکنه الان ولی برا زیاد بالا و پایین نکن

عزیزم منم هفته 6 یه لکه قهوه ای دیدم البته خیلی کم بود با مصرف شیاف قطع شد نگران نباش برو دکتر و یکم ...

منم رفتم شیاف بهم داد گفت استراحت مطلق داشته باش

سر وسرم ک بارداربودم بازم ایجور شدم 

منم فقط ی لکه دیدم قهوه ای

اما نگرانم

دعام کنید

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،