2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار آنلاین 

تو  اپلیکیشن دیوار بگرد پیدا میکنی

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

کار آنلاین انجام بدی چی بلدی؟

راستش واسه ادمینی اقدام کردم 

ولی انقدر آدم و پیچوندن که ادامه ندادم 

من گفتم می‌خوام ادمین پاسخگو بشم هی راجب تولید محتوا به ما توضیح میدادم 

واسه همین فعلا کنار گذاشتمش😔

منم دنبال کارم کار انلاین مثلا چه کارایی؟

ببین تو باید بلد باشی چیکار میکنی 

استارتر برای شما هم هست 

ببینید یه مثال براتون میزنم

توی دیج.ی کالا بطری سیلیکونی از ۱۰۰ تا ۲۵۰ هست درسته؟

شما میتونید ۱۰۰ تومنی را سفارش بدید و توی باسلام و دیوار بفروشید و سود خالص

و من یک مثال کوچک زدم و خیلی چیزای دیگه هم هست

ادمینی هم آنقدر زیاد شده که مشخص نیس 

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
ببین تو باید بلد باشی چیکار میکنی استارتر برای شما هم هست ببینید یه مثال براتون میزنمتوی دیج.ی کالا ...

تو دیوار سخت چیزی میخرن من خودن عروسک میدوزم هم روبیکا ویج زدم هم اینستا همم تو دیوار گذاشتم ی دونه هم مشتری نیومد برام فقط الکی پول وسایل دادم ادم نامید میشه

یکم گشته بودم ولی آنلاین نبودن همه یا گارسون میخواستن یا مشاور برای فروش املاک

آنلاین بگرد حتما 

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

ادمینیو اینا؟ حتما باید از قبل بلد باشی؟

فقط ادمینی نه 

میتونی بعنوان بازاریاب ، دایرکتور و .. فعالیت داشته باشی

تو دیوار سخت چیزی میخرن من خودن عروسک میدوزم هم روبیکا ویج زدم هم اینستا همم تو دیوار گذاشتم ی دونه ...

باید تبلیغاتی را گسترده کنی 

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم