2777
2789
عنوان

چقدر از دنیا دلم گرفته

562 بازدید | 18 پست

دیروز رفتم عیادت شوهر خواهرم ، تو شش ماه انکار صد سال پیر شده کسی که آچار فرانسه خانواده بودم هر چی خراب میشد می گفتیم بذارید جواد میاد درستش می کنه الهی بمیرم که دیروز چند بار داشت از رو تختش میفتاد نگاهش چقدر بی روح بود وقتی خواستم برگردم می گفت همین جا بمون یا فاطمه خودت شفاش بده تو شش ماه تومور مغزی داغونش کرده دکترا جوابش کردن ولی من هنوز میگم خداش بزرگه ، اگه طوریش بشه برای بار دوم‌ پدرمو از دست میدم خدایا خودت کمکش کن

سلام عزیزحالشون چه طوره

سلام دکتر گفته تا وقتی سیستم ایمنی بدنش کمک کنه زنده هست حالش خوب نیست پاهاش هر کدوم اندازه یه تنه درخته،  لعنت به بی وفایی دنیا،  خواهرم نازش می کنه دست میکشه رو سرش میگه تا چند وقت پیش برا خودش کسی بوده الان افتاده محتاج کمک برا اب خوردنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم براش حمد میخونم..

👈👈👈لینک کانال تجربه های عالی طبی تنها مسیر.... https://eitaa.com/joinchat/1953170230Ca03c27ccdc👉👉👉  روی لینک نگه دارین ابی میشه... یا درخواست 🤝 بدین براتون لینک بزارم👎👎

ما هم یک جواد مهربون داریم رو تخت بیمارستان هست عمل میوند کبد داره ،کلی ضعیف شده نای راه رفتن نداره اتشا الله به عابروی حضرت زهرا هر دو جواد شفا بکیرن 🥺نمی دونگ چرا ادم خوبا باید تو بیمارستان درد بکشن 

پسرت خوب شد گلم

سلام عزیزم پیشرفت داشته یه مشاور هم بردم گفت جیزیش نیست چند باری هم مریض بود دکتر اطفال می بردم سوال کردم می کفتن ما اکه خودمون یه چیز غبرعادی ببینیم بچه رو می فرستیم مشاور،  اما من هممچنان نگرانم لطفا دعا کنین براش