2821
2789
عنوان

مرد منحرف دیدم فک کنم 🤯

980 بازدید | 28 پست

امروز رفته بودم گوشی فروشی که یه چیزی مربوط به گوشیمو درست کنم بعد پرسید چرا اینجوریه گفتم بچه کوچیک دارم و .. گفت مگه چند سالته عددی رو گفت که به سنم میخورد . سنم کمه بچه ها زیر 25 ام نمیگم شناسایی نشم😂بعد شروع کرد که تو هنوز کوچکی چرا بچه تو این سن و چرا ازدواج و این حرفا بعد منم گفتم عاشق شدم و اینا خندید گفت هنوز کوچیکی من الان زنمو دوست دارم عاشقشم ولی میگم کاش ازدواج نمی‌کردم اصن لذتی که تو رابطه با دوست دختر هست اینکه هی عوض بشن یه چیز دیگست !!😳😳😳 اصن حالم داشت به هم میخورد بعد گفت تو هم بزرگ تر بشی درک می‌کنی و اینا و یه عالمه چرت و پرت گفت .. اصن برگ و پشم و .. هیچی برام نمونده سریع حساب کردم فرار کردم 

چه آدم گندی بود واقعا. خواستم فقط بگم خالی شم اصن هنوز تهوع دارم . چندش آور بود . نه اینکه رابطه داره ها خیلیا علاوه بر شوهر یا زن رابطه دارن ولی اینکه افتخار میکرد ، اینکه خواست شمارمو بگیره به یه نحوی حالمو به هم زد . حالا فهمیدم چرا میگن با مردا گرم نگیریم .. اه واقعا چندشم شد .

خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا همونجا آفتابه برنداشتی بهش ؟

اصن تا حالا تو همچین موقعیتی نبودم فقط مونده بودم چی بگم 

راس میگی باید حیابشو میذاشتم کف دستش مرتیکه چندش!

اصن تا حالا تو همچین موقعیتی نبودم فقط مونده بودم چی بگم راس میگی باید حیابشو میذاشتم کف دستش مرتیکه ...

دو تا جمله سنگین بارش میکردی که الان انقد حرص نمیخوردی 

چهارتا ما ام فحش بدیم باز آروم نمیشی آخه 

( تعلیق ) سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

تو خیابون هرجا چشم بچرخونی مرد هیز و منحرف ریخته

اره واقعا. برگام ریخت اصن . قیافه محترمانه ..مغازه ابرو مندانه .. ولی درون چندش آور..

دو تا جمله سنگین بارش میکردی که الان انقد حرص نمیخوردی چهارتا ما ام فحش بدیم باز آروم نمیشی آخه

بی زبونم ، به خودم فهش میدم همه جا مودب و خجالتی ام آخرش اینه میام تو نینی سایت خالی شم 🤦 اه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز