شبنمجونرایان مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 5749 عنوان ب نظرتون گناه کردم 285 بازدید | 14 پست قرعه کشی کردم اسم ی نفر دراومد، گوشی دست پسرم بود تا فیلمو درست نگرفتهگفتم حتما حق طرفه چند بار انجام دادم ک دوباره اسمش دربیادیعنی گناه کردم؟ ب نظر شما حقش نبوده؟ خودم فکر میکنم کارم درسته 😔 1403/07/28 | 17:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوـجواهر عضویت: 1398/06/29 تعداد پست: 4980 منم فکر میکنم کارت اشتباه نبوده. دیگه اسمش درومده بوده کاش دست دوستی هرگز نمیدادی به من/آرزوی وصل از بیم جدایی بهتر است
پسر_آرومqqq عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 1110 حضرت موسی رفته با یه مشت یه مرد رو کشته خدا بخشیده پیامبرش کرده بعد شما به این کارت میگی گناه 😑 🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫
شبنمجونرایان مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 5749 نه عزیزم حقش بوده بالاخره اولین نفر دراومده ممنون عزیزمآره من همیشه خدارو در نظر میگیرمبار اول اسمش در اومد، گفتم گناه داره دیگه حق خودشه.
شبنمجونرایان مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 5749 حضرت موسی رفته با یه مشت یه مرد رو کشته خدا بخشیده پیامبرش کرده بعد شما به این کارت میگی گناه 😑 😂نمیدونم گفتم چون دوباره انجام دادم شاید گناه بقیه گردنم بمونه
sahra71 عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 17686 اسی چرا تاپیک حذف کردی اخه دختر خواهرت چی میگه پشمون نیست؟؟ اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمیشدی♥️
شبنمجونرایان مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 5749 اسی چرا تاپیک حذف کردی اخه دختر خواهرت چی میگه پشمون نیست؟؟ عزیزم اصلا نمیدونم چیکار کنمگفتم نمونه اینجا زشته برامخواهرم ی بی شعور نفهمه اصلا نمیدونم انگار نمیشناختیمش
sahra71 عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 17686 عزیزم اصلا نمیدونم چیکار کنمگفتم نمونه اینجا زشته برامخواهرم ی بی شعور نفهمه اصلا نمیدونم انگار نمیش ... عزیزم چی بگم الان پشیمون هست یانه؟ ولی عزیزم ببخش میگم وقتی پای همچین چیزی میاد وسط زندگی چه بخای چه نخای خراب میشه اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمیشدی♥️
شبنمجونرایان مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 5749 عزیزم چی بگم الان پشیمون هست یانه؟ ولی عزیزم ببخش میگم وقتی پای همچین چیزی میاد وسط زندگی چه بخای چ ... والا اولش خیلی ترسیده بود دید شوهرش ب خاطر ابروش آسون گرفت الان زبونش درازه بیچاره شوهرش خیلی آدم خوبیه هرچی بود ریخت تو خودش.
sahra71 عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 17686 والا اولش خیلی ترسیده بود دید شوهرش ب خاطر ابروش آسون گرفت الان زبونش درازه بیچاره شوهرش خیلی آدم خو ... ای خدا بهش صبر بده اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمیشدی♥️
شبنمجونرایان مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 5749 ای خدا بهش صبر بده خیلی براش ناراحتم کاری از دستم برنمیاد تاپیکو حذف کردم دوست نداشتم اینجام آبروم بره