2777
2789

تو فامیل ما هم دختره ۲۱پسره ۴۲ ازدواج کردن،پسره ازهمه لحاظ عالیه،خیلی هوای زنشو داره،پولدارم هست،الانم تازه بچه دارشدن،پسره حتی لباسای بچه رو میشوره،همه جوره در اختیاره زنشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم دو سال دیگم صبر کن یه دو تا سفر خوب بگو ببردت یکم خوش باش بعدا اقدام کن تازه از نوجوانی دراو ...

نمیبره عیزم، خعلی اهل خوشگذرونی نیس برعکس خودم...

کاربری واگذار شده

بهرحال همسرشون جوونی کردن الان اماده پدرشدن هستن و اینکه استارتر اماده نیست رو ثبلا باید فکرشو میکرد

به هر حال استارتر قراره ۹ ماه بارداری رو بکشه و بیشتر وظایف بچه با مادره پس حق داره واسه خودش و بدنش تصمیم بگیره.

بهرحال همسرشون جوونی کردن الان اماده پدرشدن هستن و اینکه استارتر اماده نیست رو ثبلا باید فکرشو میکرد

😑😑ی اشتباهی ک کردم این بود ک قبل از ازدواج، تایم حرف‌زدن آینده (برای ما شب خاستگاریه) درمورد بچه‌دار شدن حرف نزدم‌و این موضوعو روشن نکردم

کاربری واگذار شده

به هر حال استارتر قراره ۹ ماه بارداری رو بکشه و بیشتر وظایف بچه با مادره پس حق داره واسه خودش و بدنش ...

بله منم متوجه ام اما قبل از ازدواج باید باید باید به این مسعله فکر میکرد...الان همسر ایشون بچه میخواد چون طبیعتا 5سال دیگه میشه 43سالش و حال بچه داری نداره باید استارتر با توجه ب شرایط زندگیش تصمیم بگیره نه حرفای ما

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
نزدیک ۲۰ سال اختلاف سن...عملن جای باباته...عزیزم آمادگی نداشتی چرا با به مرد همسن بابات ازدواج کردی ...

هم دوسش داشتم، هم تو اون بازه از بقیه‌ی خاستگارام بهتر بود از نظر اخلاقی‌( ک برای من خعلی مهمه ) هرچند ک الان کمی عوض شده!...

کاربری واگذار شده

بازم میگم یکم بیشتر صبر کن مادری مسئولیت بزرگیه سنت جوری نیست که احتیاج به عجله باشه مردا هم همیشه ا ...

مورد دیگه اینکه اگ نشم، چجور جلوگیری کنم تا موقع موعود😂😑

کاربری واگذار شده

هم دوسش داشتم، هم تو اون بازه از بقیه‌ی خاستگارام بهتر بود از نظر اخلاقی‌( ک برای من خعلی مهمه ) هرچ ...

خوب عزیزم دوست داشتن تنها؛ مهم نیست باید خیلی از عوامل را در نظر گرفت..بعد هم شما سنی نداری می‌تونستی صبر کنی خیلی خواستگار بهتر میومد ..می‌تونستی درستو ادامه بدی و یه شغل پیدا کنی ..والا ازدواج چیز خاصی ندارن اونم برا شما که هنوز ۲۰سالته...منم به فرض نوشابه دوست دارم ..آیا این دلیل کافیه هر روز نوشابه بخورم ....