بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
من جای شما بودم با توجه به اینکه سن همسرم بالاس میاوردم تا اختلاف سنی بچم با پدرش زیاد نباشه
چندساله عروسی کردین؟ با عشق؟
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
خب بستگی به رابطتون داره ولی بااین اختلاف سنی چطورینمن ارزوم بود شوهرم مثل شما بزرگتر باشه
همسرتون چندسال بزرگتر از شماست؟!
بنظر من اینقدر اختلاف سنی هم خوب نیست مثل اسی به مشکل میخورن این اول جوونیشه میخواد خوش بگذرونه
اون خوشگذرونی هاشرو کرده دنبال زندگیه و بچه میخواد
از طرفی هم کم پیش میاد که طرف با این اختلاف سنی هم رودرک کنند
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...