2777
2789
عنوان

حس شیشمی 🤍

343 بازدید | 44 پست

بعضیا الکی میان میگن حس شیشمی هستیم 

خب مگه مرض دارین؟؟؟وقتی نیستین چرا الکی چرت و پرت بار مردم میکنید 

از یکیشون پرسیدم که  راجب من چی حس میکنی؟,گفت یه پسر دوساله داری و دومی هم دختره  حامله ایی!حالا من هم مجردم هم ۱۸ سالمه😑😂

به یکیشونم گفتم که عشقم دوستم داره؟,😐😂😂😂💔

نوشته حس شیشمم میگه تو دوستش داری 

خب اخه اگه دوستش نداشتم میومدم میگفتم اون دوستم داره یا نه؟؟؟,

یعنی اصن کامل مطمئن شدم همش چرت و پرته قبلا معتقد بودم بهش ...

اینا الکی میان میگن حس شیشمی هستیم برای جلب توجه جدیشون نگیرین کاش ممنوع میشد اینجور تاپیک ها ...

امضاممممم 🥲

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

همیشه درست نیست و خطا داره 

اینجام مجازیه اگه واقعی بود صد در صد قدرت شهود انسان هم بیشتر کار میکرد

همه ام دارن این حسو بلا استثنا فقط ی سریا قوی ترن

علمیم بخواین توضیح میدم 

مربوط به غده ای پشت سرمون میشه به نام پینه آل...

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)

آروووووم باااششششش یه نفسسسس عمیییییییق بکش

عزیزم از هرکی از راه رسید نپرس

بعضیا از همون حرف زدنشونم مشخص اینکاره هستن یا ن

برو تاپیکاشونو بخون

مثلا ینفر میگفت من تعبیر خواب انجام میدم برام خوابتونو تعریف کنید

بعد منم تاپیکای یکسال پیششو دیدم خودش نوشته بود کسی تعبیر خواب بلده 😶😑

چندبارم پرسیده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه درست نیست و خطا داره اینجام مجازیه اگه واقعی بود صد در صد قدرت شهود انسان هم بیشتر کار میکردهم ...

اطلاعی ندارم در باره اش 

ولی هرکسیم داره فقط توی دنیای حضوری ج میده براش نه اینکه از پشت یه اکانت مجازی حس کنه کاملا غلطه 

من چقدر ساده بودم 😑💔

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
آروووووم باااششششش یه نفسسسس عمیییییییق بکشعزیزم از هرکی از راه رسید نپرسبعضیا از همون حرف زدنشونم م ...

آخه یچیزی قبلا پرسیدم گفتن نمیشه و فلان وای تا چند روز حالم بد بود خیلی تاثیر منفی روم گذاشت .

حالا فهمیدم همش الکیه و چرته

اطلاعی ندارم در باره اش ولی هرکسیم داره فقط توی دنیای حضوری ج میده براش نه اینکه از پشت یه اکانت مجا ...

پس راجبش تحقیق کنید جالبه...

نمیدونم چی بگم

ولی من کاربرای زیادیو میشناسم بعد مدت ها اومدن بهم گفتن درست میگفتم راجبشون...

حتی تاپیک زدم راجبش میتونید ببینید

برای همین بنظر من وجود داره اما امکان خطاشم صد در صد هست

آخه یچیزی قبلا پرسیدم گفتن نمیشه و فلان وای تا چند روز حالم بد بود خیلی تاثیر منفی روم گذاشت .حالا ف ...

آره دیگه وقتی یه سؤال میپرسی باید منتظر جوابشم باشی 

همیشه که جواب منفی آخر کار نیست 

بعضی وقتا آدم به خودش میاد و تلاششو بیشتر میکنه که به خواسته اش برسه

پس راجبش تحقیق کنید جالبه...نمیدونم چی بگمولی من کاربرای زیادیو میشناسم بعد مدت ها اومدن بهم گفتن در ...

اگه حس شیشمی هستی 

میتونی خصوصیات ابوالفضل رو بگی ؟,

اگر درست گفتی بقیه سئوالامم بپرسم 

اگه حس شیشمی هستی میتونی خصوصیات ابوالفضل رو بگی ؟,اگر درست گفتی بقیه سئوالامم بپرسم

موهاش پرپشته قهوه ای تیره

خوش خندس لاغر اندامه ولی ن خیلی

متوسط

قدش بلنده

پسر زرنگیه و زیاد وابسته نیست و خودش از پس کاراش برمیاد

بزودیم قراره ببینیش

حس میکنم آشناس 

موهاش پرپشته قهوه ای تیرهخوش خندس لاغر اندامه ولی ن خیلیمتوسطقدش بلندهپسر زرنگیه و زیاد وابسته نیست ...

درست بود ولی موهاش مشکیه 

حالا میتونی بهم بگی حسش نسبت بهم چیه ؟دوستم داره؟

چه فکری راجبم داره ؟

ازدواج دارم باهاش ؟

پس راجبش تحقیق کنید جالبه...نمیدونم چی بگمولی من کاربرای زیادیو میشناسم بعد مدت ها اومدن بهم گفتن در ...

سلام بله خیلیا از کاکتوسرنگی تعریف کردن 

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
همیشه درست نیست و خطا داره اینجام مجازیه اگه واقعی بود صد در صد قدرت شهود انسان هم بیشتر کار میکردهم ...

عزیزم میشه بهم درخاست بدی؟

کار واجبی دارم باهاتون

[ تو روشناییم ولی تاریکِ مطلقم ..]
موهاش پرپشته قهوه ای تیرهخوش خندس لاغر اندامه ولی ن خیلیمتوسطقدش بلندهپسر زرنگیه و زیاد وابسته نیست ...

سلام خوبی بنظرت من وسواس فکری دارم یا واقعا یه موردی تو بدنم هست که دوباره حساس شد 

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
درست بود ولی موهاش مشکیه حالا میتونی بهم بگی حسش نسبت بهم چیه ؟دوستم داره؟چه فکری راجبم داره ؟ازدواج ...

اره حس میکنم دوست داره قبلا نداشت ولی جدیدا خیلی فکر میکنید به همدیگه

فکرش راجبت بیشتر هول ظاهرته 

و اینکه فکر میکنه اگه پیشت باشه میتونید شبیه هم بشید

شما حس میکنم زودجوش هستید ولی زیاد بروز نمیدید پیشش

ولی اون ارومه...خب یحورایی میتونید همسو شید بعدها