2777
2789
@دوشیزه_هلن سلام شما اطلاعی دارین ؟

سلام عزیزم

اگر بدون مدرک خاصی و مبتدی باشید میتونید تو آموزشگاه ها کلاس های عمومی A1 A2 بگیرید منتها پول خوبی نمیدن ساعتی 140تومن😂

ولی اگر بتونید مدرک B2 یا C1 تست آف یا گوته بگیرید میتونید کلاس های آمادگی آزمون بذارید ساعتی خدا تومن بگیرید از 800 تا 1200

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزماگر بدون مدرک خاصی و مبتدی باشید میتونید تو آموزشگاه ها کلاس های عمومی A1 A2 بگیرید منتها ...

وای ممنونم که جواب دادین 🤍 این میزان توی شهرای بزرگ هست درسته ؟ با دورکاری  در صورت داشتن مدرک میشه انقدر درآمد داشت ؟ بعد من الان سطحم A2 هست برای گرفتن B2 حدودا چقدر زمان لازم هست؟

وای ممنونم که جواب دادین 🤍 این میزان توی شهرای بزرگ هست درسته ؟ با دورکاری در صورت داشتن مدرک میشه ...

خاهش میکنم 

تو ارومیه اینطوره تهران اصفهان گرون ترم هست

تا B2 اگر با تایم استاندارد جلو برید یکسال طول می کشه 

ولی اگر فشرده و جدی بخونید و در کنارش فیلم و کتاب زبان اصلی رو هم فراموش نکنید 6 الی7 ماهه جواب میگیرید

مدرس زبان آلمانی🇩🇪