2777
2789

دیروز بش پیم دادم سلام صبح بخیر نتونستم بت بزنگم اینا 

بعد اس دادم ک پیم دادم بت 

ب دلایلی بلاکه نمی‌دونم اس داد یا ن 

دوباره ساعت پنج پیم داد 

ساعت ۶ دیدم پیم دادم اس دادم آن شو 

ب هر دو گوشیش 

ساعت ۹ دیدم پیم نداده اس دادم ینی هنو گوشی رو ندیدی هادی 

دیگ اس ندادم صبح ساعت ۸ بیدار شدم دیدم پیم نداده 

زنگ زدم 

لول خواب بود کامل 

تازه خوابیده بود 

گفتم کجایی گف فلانجام گفتم دیروز کجا بودی گف همینجا دیگ گفتم کل دیروز ن دیشب ن پیم دادی ن هیچی گف پی ام چی بدم خانوم من خوابیدم بعد فقط صدای نفساش میومد 

دیگ قط کردم اس دادم این رابطه تموم شه بهتره چن جمله ی دیگ گفتم دیگ پیم اس زنگ نزدم 

اونم هنو هیچ پیمی نداده 😐 البته معمولا تا پنج خوابه 

بخاطر کارش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرته؟!-

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

انقد اس و پیم گفتی اصن نفهمیدم چی ب چیه🤦‍♀️

کلا اینو بگم یدونه دیروز پیم داد 

منم سه بار تو ساعت های مختلف اس دادم آن شو نشد 

صبح هم زنگیدم با اینک می‌دونه ناراحت شدم و اینا باز تا الان چیزی نگف نمی‌دونم چرا

کلا اینو بگم یدونه دیروز پیم داد منم سه بار تو ساعت های مختلف اس دادم آن شو نشد صبح هم زنگیدم با این ...

تو همچین مواقعی ازش فاصله بگیر خودتو مشغول کن ب آشپزی ب کتاب ب فیلم دیدن ب ورزش ب بیرون رفتن.دیگ هم بهش پیام نده یا زنگ نزن دلش باشه خودش میاد سمتت نباشه هم از زندگیت حذفش کن خلاص

🦋🌹

این همون که یه مدت تو کمپ بود باباش برده بودش کمپ تو همش دنبالش بودی درسته؟

یادته ؟ چطور یادته ؟ 

اره 

بعدش اومد رفتارش عوض شده بود 

تا یه مدت 

تحمل کردم خوبه خوب شد از اولشم بهتر تا بعدش یه خطایی کردم ۴۳ روز قهر بودیم آشتی کردیم بعد از اون یه بار خوبه یه بار بی توجه اصن وضعی

یادته ؟ چطور یادته ؟ اره بعدش اومد رفتارش عوض شده بود تا یه مدت تحمل کردم خوبه خوب شد از اولشم بهتر ...

از اسمش یادمه گفتی هادی فهمیدم اونه از شوهرت طلاق گرفتی؟ یادمه اون موقع من حامله بودم تو همش تاپیک میردی دعا کنن هادی برگرده پیداش بشه چه خطایی ازت دید اگه خیانت کردی ازت سرد شده مردا یه چی ببینن مثل اولش نمیشن دیگه 

از اسمش یادمه گفتی هادی فهمیدم اونه از شوهرت طلاق گرفتی؟ یادمه اون موقع من حامله بودم تو همش تاپیک م ...

الان زایمان کردی ؟ خدا حفظش کنه

سر همین موضوع ک از نامزدم داشتم جدا میشدم چندین ماه بعد اومدم پیش این کامل اما خونوادم تحت فشارم گذاشتن مجبور شدم برگردم همینا بود 

ن

خب الکی گفته خانوم دلتو خوش کنه 

چرا باید ی کسی ک دوست داره انقد ازت فاصله بگیره 

یا بهت بی محلی کنه اون نمیخوادت بفهم 

تمومش کن 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️