2777
2789
عنوان

پارتی و رانت و مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 50 پست
منم منظورم همون حرف فلانی بود.😂😂😂

خب نگاه الان خیلی از جوونا بیکارن ‌و‌کار درست حسابی نیست و ندارن  من خودم لیسانسم ، طرفو دیدم با دیپلم یا زیر دیپلم رفته سر کار خب این حق خیلی ها خورده شده 

اگه میشد یا امکانش بود جوونای مثل من یا خیلیایی دیگه به کشورهای دیگه درخواست پناهندگی بدن یا درخواست کمک از کشورهای دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه!

هرکشوری مشکلاتی داره!

اصلاح کنیم تافراربهتره

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

بله. روی نخبه هم سرمایه گذاری می کنن. نه به اندازه سرمایه دار.

خب مثال میزنم یکی مثل استیو جابز خودش گفت ما نخبه ها رو استخدام میکنیم که اونا به ما بگن چیکار کن نه ما به اونا 

تنها بدی این دوره زمونه اینه رفتن و خروج از ایران سخت شده 

خب نگاه الان خیلی از جوونا بیکارن ‌و‌کار درست حسابی نیست و ندارن من خودم لیسانسم ، طرفو دیدم با دیپ ...

عزیزم حرفات حقه.خود قبولیهای دانشگاه هم اکثرا شدن سهمیه ای.واقعا زوره تو کشور خودمون از همه مزایا محرومیم و این همه ثروت و منابع فقط مال دو سه درصد جمعیته

بله پارتی زیاده، سهمیه هم همینطور بیشترین فرار مغز ها هم از کشور ایرانه ،دلیلشم خیلی خوب می دونیم چیه ، مهاجرتم باید متناسب با شغل و کاری که انجام میدید باشه و گرنه پناهندگی گرفتن نه آسون هست و  ونه ارزشش رو داره

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

نه!هرکشوری مشکلاتی داره!اصلاح کنیم تافراربهتره

فرار بهتره  

کشوری که بر فرض همش بنفع یه عده باشه 

چرا در صورت جنگ من ازش دفاع کنم 

چرا من خون دل بخورم 

الان چندین ساله که میگن اصلاح

فرار بهتره کشوری که بر فرض همش بنفع یه عده باشه چرا در صورت جنگ من ازش دفاع کنم چرا من خون دل بخورم ...

هرکشوری همینه..

بلاخره دونایی که بیشتر حمایتگر اونام حمایتشون بیشتره

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

عزیزم حرفات حقه.خود قبولیهای دانشگاه هم اکثرا شدن سهمیه ای.واقعا زوره تو کشور خودمون از همه مزایا مح ...

من پسرم 🤣

درسته من منظورمه اگه میشد از یه چاهی مثل ایران با طناب فرار کرد که عالی میشد ولی خیلی سخت و مشکل شده 

هرکشوری همینه..بلاخره دونایی که بیشتر حمایتگر اونام حمایتشون بیشتره

کی گفته هر کشوری همینه با سند و مدرک میتونی ثابت کنی که کشورهای دیگه هم با سهمیه ی جانبازی و یک مشت دیپلم ناقص میرن سر کار 

من پسرم 🤣درسته من منظورمه اگه میشد از یه چاهی مثل ایران با طناب فرار کرد که عالی میشد ولی خیلی سخت ...

شرایط مهاجرت هم خیلی سخت شده.حتی همون پناهندگی هم خیلی شرایطش سخت شده.و برای تحصیل هم مدرک زبان میخواد.اما اگر سنت کمه واسه مهاجرت می تونی اقدام کنی.اقامت تحصیلی بگیر و برو.فقط مدرک زبان باید داشته باشی.به نظرم هر کی می تونه بره باید بره.راحت میشه والا.ای پسر😂😂

25سالمع بنظرت میشه

از همین الان دنبال یادگیری زبان باش یه مدرک ایلتس شش بگیر.وقتی زبانت در حد ایلتس شش یا شش و نیم باشه راحت می تونی با دانشگاههای اروپا هم مکاتبه بکنی تا از یکیشون پذیرش بگیری و بری.هزینه دانشجویی خیلی کمه.