2777
2789
عنوان

پارتی و رانت و مهاجرت

681 بازدید | 50 پست

با توجه به پارتی و رانت موجود تو کشورمون ، مثلا من خودم لیسانسم ، طرف و دیدم با زیر دیپلم رفتی سر کار  و خیلی چیزای دیگه 

می‌خوام بگم  با توجه به این پارتی و رانت و اینکه خیلی از مردم به خاطر همین دو موضوع مهاجرت کردن ، بنظرتون  تنها راه مهاجرته

الان فهمیدم که خیلی از همین نخبه ها  و دانشجوهای برتر بخاطر همین موضوع مهاجرت کردن

بنظر شما مهاجرت تنها راه چارست

ی چیزر خودم شنیدم هنوز توهنگم یکی از اقواممون با دیپلم  بدون هیچ سابقه اداری  ی پست مدیریت مهمی تویکی از بانکهای بزرگ کشور گرفته

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرفتو قبول ندارم اگه اینجور بود خیلی از نخبه های ایرانی و آمریکا نمی‌پذیرفت

خب می پذیره.

همه جا نخبه ها رو قبول می کنن.

چند درصد از مهاجران، نخبه هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ی چیزر خودم شنیدم هنوز توهنگم یکی از اقواممون با دیپلم بدون هیچ سابقه اداری ی پست مدیریت مهمی تویک ...

اره ما فاملیمون دیپلم نداشت رفت تو بانک 

صحبتم اینه اگه اینجوریه همه جمع بشیم بریم خارج 

خب می پذیره.همه جا نخبه ها رو قبول می کنن.چند درصد از مهاجران، نخبه هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

حالا سوالم از شما اینه آیا کشورهای پیشرفته و جهان اولی  آنقدر بی در و پیکرن که هر بی سر و پاییو بزارن بره سر کار یا با سهمیه بزارن 

حالا سوالم از شما اینه آیا کشورهای پیشرفته و جهان اولی آنقدر بی در و پیکرن که هر بی سر و پاییو بزار ...

خب همه جا سرمایه دار حرف اول رو میزنه. و اکثرا هم سرمایه دارها به خاطر پولشون پیشرفت می کنن. 

نه برای هوش و تلاششون

[QUOTE=357426027]خب همه جا سرمایه دار حرف اول رو میزنه. و اکثرا هم سرمایه دارها به خاطر پولشون پیشرفت می کنن.  ...[/QUOTEت

تا حدودی با حرفت موافقم 

ولی یادت نره تو کشورهای دیگه سرمایه داراش رو نخبه ها ش سرمایه گزاری میکنن