2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته چن نفر اون لحظه آنلاین که اردبیلی هم باشن ولی تاپیک زندگی مشترکم چی؟

ساعتی که زدی یکم خلوت بوده معمولا ۱۰ به بعد خیلیا میان بعد مشکلتو کلی نوشتی مثلاً میگی شوهرم بچمو سوزوند یعنی برده خدای نکرده یه اب جوشی چیزی ریخته روش ...

ولی من فکر کنم همون یه مشاورخونواده  پیدا کنی بری تک تک مسایلتو  توضیح بدی  بهتر جواب بگیری اینجا دوتا راهنمایی میکنن دوتا هم بهت حرف میزنن دوتاهم راهنمایی غلط میکنن

ولی کلا میگن برای صحبت با همسر زمان مناسب انتخاب کن نه وقتی از کار اومده یراست بخوای در مورد مسایلت حرف بزنی دوم اینکه با لفظ من ناراحتم شروع کنی سوم اینکه برای انتقاد اول چند تا ویژگی خوب طرفو بگی بعد انتقاد بکنی و اینکه دایم حرفارو تکرار نکنی 

ولی بنظرم  قبل از حرف زدن ببین خودت  به تنهایی میتونی مشکلو حل کنی اگه حل نشد اونوقت از شوهرت کمک بگیر 

بازم میگم اینجا مرجع خوبی برای مشاوره گرفتن نیست چون شرایط هرکسی متفاوته و نمیشه برای همه یه نسخه پیچید 

ساعتی که زدی یکم خلوت بوده معمولا ۱۰ به بعد خیلیا میان بعد مشکلتو کلی نوشتی مثلاً میگی شوهرم بچمو سو ...

ممنون از وقتی که گذاشتین همه حرفاتون درسته ولی شوهر رفتارش خیلی متفاوت تا به درجه جنون نرسوندت ول کن نیس بیشتر علائمش به اختلال خودشیفته میخوره شاید خیلی پیش پا افتاده باشه مشکل ما ولی زیاد و اذیت کنندس جوری که تو ده سال روی هم رفته شش ماه ما باهم آشتی نبودیم

ممنون از وقتی که گذاشتین همه حرفاتون درسته ولی شوهر رفتارش خیلی متفاوت تا به درجه جنون نرسوندت ول کن ...

خدا کمکت کنه تو تاپیکای پر بازدید  موضوع تاپیک قبلی تو بگو البته با اجازه ی استارتر اون تاپیک شاید یکی ببینه و جوابتو بده