سلام بچه ها نظرتون رو لطفا بگید یه خواستگار واسم معرفی شده از طریق معرف که شرایطش خیلی خوبه فوق لیسانس داره ۴ سال ازم بزرگتره وکیله و شرکت حقوقی داره از خودش ، خونه و ماشین و همه چی از نظر مالی اوکیه.خوده پسره با مامانم تماس گرفته و خواسته منو یه جلسه بیرون ببینه و گفته که دلیل اینکه خودش مستقیماً پیش قدم شده اینه که آدم مستقلیه و میخواد خودش همسرش رو انتخاب کنه بعد خانواده ها بیان وسط،من چادریم وقتی بهش گفتیم گفت چه اشکالی داره فقط جلسه اول میخوام بدون چادر ببینمت حالا من چیکار کنم بنظرتون،، از یه طرف میخواد بیرون ببینه از طرفی بدون چادر خب من پوششم اینه اصلا نمیتونم بدون چادر برم بیرون عادت دارم انگار لختم😂 خونوادم هم قبول نمیکنن بنظرتون چی بهش بگم که منطقی باشه و بپذیره؟؟پیشاپیش لطفا نیاید بگید حالا چادر نزن مگه چیه و فلان یا تو چقدر املی اینجانب اعتقاداتم اینطوره🙂 فقط دوستان منطقی و فهمیده نظر بزارن ممنونم..
الحمدلله علی کل حال...❤️برای تعجیل در فرج آقا صلوات❤️
خب میخواد هیکلت رو ببینه یه لحظه فقط وردار تا ببینتت هرچند من اصلا این مدل آشنایی رو بخاطر همین چیزا ...
والا منم خودم خوشم نمیاد ولی اهل دوستی نیستم این مدل هم دیگه ترکیب سنتی و مدرنه ۳۱ سالمه چیکار کنم طرف موقعیت خوبی داره وگرنه شاید همون اول ردش میکردم میترسم بعداً افسوس بخورم
الحمدلله علی کل حال...❤️برای تعجیل در فرج آقا صلوات❤️
پس همینو میگم بهش ، اگرم خیلی اصرار کرد معلوم میشه هیکل و اندام زیاده از حد براش مهمه که من خوشم نمی ...
ممکنه صرفا بخاطر هیکل و اندام نباشه، ولی کوتاه نیا، البته به شانست هم پشت پا نزن. حد و حدود خودت و خانوادهت رو بهش بفهمون. به نظر میاد خانوادهی شما و این آقا عقاید و فرهنگ متفاوتی دارید. وقتی تو دوست داری که این ارزش ها رو نگه داری، نباید به یه غریبه اجازه بدی متزلزلت کنه یا از اول در مورد پوششت نظر بده.
نظر شخصیم؟ اصلا از این حرفش حس خوبی نگرفتم. بازم انتخاب و تحلیل با شماست.