2777
2789

من موهام مجعد بود،دوبار پشت هم موهامو کراتین کردن

الان هر کاری میکنم حالتموهام برنمیگرده

فقط وقتی رفتم شمال حالت موهام برگشت اومدم تهران باز صاف شد

کسی میدونه باید چیکار کنم؟

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...
یعنی چی حالت موهام برگردهیعنی باز مجعد بشه؟

اره 

الان از حموم میام ریشه موهام ک دراومده فر و مجعد اما شونه ک میکنم صاف میشه باز

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینکه خیلی خوبه

کار موهای منم بی کراتین ریشه ش صاف درمیومد اینقدر نخوام هزینه ریشه گیری کنم😂

موهاتو سشوار نکن تو حموم هم با شامپو معمولی بشور کراتینش از بین می‌ره 

کراتین چیزیه م با آب هی کمتر میشه بقولات میگن حلاله مثل شکر و نمک حلش میشه با آب شسته میشه 

اینکه خیلی خوبهکار موهای منم بی کراتین ریشه ش صاف درمیومد اینقدر نخوام هزینه ریشه گیری کنم😂موهاتو س ...

همین کارو میکنم اما فایده نداره