2777
2789

خیلی دوست داره پدر شه .ولی اخلاق نداره میدونم اگ بچه بیارم واسش کم نمیزاره اما آدمی ک برای ب کرسی نشوندن حرفاش از هرروشی  استفاده میکنه کتک . شکستن وسیله . تهمت. توهین 

و اینکه من رو جاریم حساسم. ولی شوهرم ۲۴ ساعته خونه برادرش ه . شده دروغ هم میگ اما میره اونجا . بهش هیچ اعتمادی  ندارم حرفی بزنم

چون ۹۰ درصد حرفا پیش خونواده برادرش.  چشمم ترسیده نمیدونم شایدم چیزی نمیگه ولی دلم آروم نیست .

گوشی موبایلشم رمز داره .حتی آیدی اینستاش ندارم 

ولی جاریم رو فالو داشت بعد ی مدت گفت یکسال فالو نداره ولی دروغ میگفت .

خیلی حس بدی ه منی ک زنشم آیدیشو ندارم و خیلیای دیگ ندارن ولی فقط جاریم داره .

جاریم ۳ تا بچه داره و دختردایی شوهرم ه .

۱۴ سالگی عروس شده و الان ۳۵ سالشه 

از شوهرم ۳ سال کوچیک .

من ۳۱ سالمه و ۳ سال ازدواج کردم بچه ندارم .شوهرم ۳۸ سالشه.

ب شدت بلاتکلیفی و تا الان اقدام ب بارداری نکردیم .

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب قدری بچه دوست داریم که وقتی ی نوزاد یا بچه ای تو اینستا هست میرقصه یا هرکاری دیگ میدوعه  بهم نشون میده .

یا وقتی تو خیابون هستیم 

بچه ای میبینه از زبون بچه حرف میزنه میگ نگاه نگاه با مامانش قهر کرده وسط خیابون عروسکشم زیر بغلش زده ...

هعیییی 

حق داری بچه اصلا نیار ..من اگه بودم آیدی اینستا شوهرمو نداشتم خون به پا میکردم شما هم یکم با عرضه با ...

آیدیشو  یجورایی پیدا کردم خودش خبر نداره . ۲ نفر فالو کردن حسم میگ یکی جاریم ه

چرا از جاریت خوشت نمیاد

شوهرم  از همون روز اول بهش خیلی بها میداد.  ازش تعریف می‌کرد ابدا بهش حسودیم نمیشه ولی از بس رفتاراش خواهرانه فرض کردم دیدم قشنگ برا همه مسائل پاشو وسط زندگیم گذاشته .شوهرم ب شدت قبولش داره منم کینه کردم..مثلا جایی بریم خونواده برادرش بااااید  باشن . تفریح یا مسافرت یا اگرم دوتایی بریم باید هیچکس نفهمه. 

۲ سال زیارت مشهد نرفتیم ولی همینکه برادرش گفت شمال .۱۲ ساعت بکوب رانندگی کرد و رفتیم 

نمیدونم همش فکر میکنم لقمه جویده شده جاریم بقیع تکرار میکنن. 

مثلا شوهرش ب شوهرم میگ مسافرت .حس میکنم زنش تصمیم گرفته .

علنا افسار زندگیم دست اوناس.

یا وسیله خونه می‌خواستیم بخریم حتما باید میومد میگفت مبارک باشه قشنگ فلان ه شوهرم وگرنه ناراحت میشد 

یه روش دیگه هم هست با شوهرش باهم برن مشاوره و مشکلش رو به مشاور بگن

من انقد اینکارو کردم کسی که شخصیتش مشکل داشته باشه هیچ کار نمیشه کرد فقط مگر اینکه خانوم قدرتش تو ازدواج زیاد بشه مثلا مستقل باشه و خانوادش حمایتش کنن ک جرات نکنه اینکارو بکنه وگرنه من هم مشاور رفتم هم حوزه کارم روانپزشکیه با این چیزا درست نمیشه

خب یا باید جدا بشی یا اگه تو این زندگی بمونی مجبوری بچه بیاری

دقیقا  الان ی مدت ه دعوا نداریم چون هرچی گفت گفتم چشم ب امید جدایی. 

حق طلاق دارم البته در ازای بخشش مهریه ک قبلا با دعوا ازم گرفت .

الان یهو بدون هیچ بحث و دعوایی چجوری با چ بهونه ای برم