2777
2789
عنوان

هم من هم شوهرم دلمون ضعف میره وقتی ی بچه می‌بینیم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 22 پست
شوهرم از همون روز اول بهش خیلی بها میداد. ازش تعریف می‌کرد ابدا بهش حسودیم نمیشه ولی از بس رفتاراش ...

عزیز بلاتکلیفی خوب نیس الان ک بچه نداری تکلیفت مشخص کن خیلی جدی بگو مشکلاتت و اگه تکرار شد ترکش کن یه بار ک مهریه اجرا بذاری مث موش میشن

یه روش دیگه هم هست با شوهرش باهم برن مشاوره و مشکلش رو به مشاور بگن

مشاور زیاد رفتیم یکماه خوبه و دوباره همه چی رو میزنه زیرش .

میگ مشاور کیلو چند و دادو هوار

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا الان ی مدت ه دعوا نداریم چون هرچی گفت گفتم چشم ب امید جدایی. حق طلاق دارم البته در ازای بخشش ...

فعلا چیزی نگو تو موردش ک پیش اومد بگو اصلا عمرت رو حروم نکن 

عمر ادم به سرعت میگذره بعدا میگی چ غلطی کردم با این موندم

من با مکافات شوهرمو آدم کردم ولی به قیمت افسردگی و عصبی شدن خودم

عزیز بلاتکلیفی خوب نیس الان ک بچه نداری تکلیفت مشخص کن خیلی جدی بگو مشکلاتت و اگه تکرار شد ترکش کن ی ...

مشاوره رفتم گفت اگ تکرار کرد مستقیم برو برا طلاق .

تکرار کرد کتکم نزد اما حرفایی زد ک از کتک کم نداشت ب شدت تحقیرم میکنه و بعدش دوباره منت کشی میکنه شیرینی میخره یا میبره رستوران  .

مهریه ام ندارم قبلا ازم گرفت دقیقا ۸ ماه بعد عروسی . تاپیک هست 

میخواستم طلاق بگیرم اما با وساطت التماس و گریه ش برگشتم منتها با حق طلاق و حق اشتغال و ی مقدار کمی سکه

مشاوره رفتم گفت اگ تکرار کرد مستقیم برو برا طلاق .تکرار کرد کتکم نزد اما حرفایی زد ک از کتک کم نداشت ...

نمیدونم فقط هرگز درست نمیشه بچه ت اگه پسر بشه میشه مث خودش کتک میزنه و فحش میده چون فک میکنه الگوی مردانه اینه اگه دختر بشه هم بی اعتماد بنفس میشه 

اینطور ادما احتمال خیانتشونم بالاست چون میگن طرفم از رفتن میترسه هر غلطی میکنن

اگه میتونی خودتو با مهارتی یا کاری سرگرم کن و بعد جدا شو

اگه هم فک میکنی میتونی آدمش کنی یه مدت تلاش خودت رو بکن

نمیدونم فقط هرگز درست نمیشه بچه ت اگه پسر بشه میشه مث خودش کتک میزنه و فحش میده چون فک میکنه الگوی م ...

مرسی باید جدا شم 

شوهرم از همون روز اول بهش خیلی بها میداد. ازش تعریف می‌کرد ابدا بهش حسودیم نمیشه ولی از بس رفتاراش ...

ممیفهممت منم مثه خودتم حالا تو ی نفرو اینجوریه جاریت 

من کل خانواده شوهرم مثه جاریه توعه