2777
2789
عنوان

سرکوفت شنیدن از شوهر

255 بازدید | 25 پست

دوسه سال پیش مادرم مریض شد دو تا دوره 2 ماهه

تشخیص و درمانش طول کشید، پسرم اونموقع 2سال ونیم بود، مادرم

اومد پیش ما چون بیمارستان تهران اوردیمش

اون مدت من باهاش دکتر میرفتم همراه پدرم، ی دوره5روز یک دوره هم تقریبا10روزبستری بود، من هر روز میرفتم ی شیفت میموندم، برای تشخیص و ام آر ای و اینا، دکتر خیلی میرفتیم، 

خلاصه شوهرم اونموقع خیلی کنارم بود همکاری میکرد

مادرشوهرم میومد بچه رو نگه می‌داشت وقتی نبودم، 

منم خیلی ازش ممنونم واقعا هم کمک کرد هم همراهی

اما الان ی وقت بحثی میشه میگه که:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه که تو از خانوادمون زدی از بچه زدیبقیه هیچ کار نکردن و امروزم ی بار دیگه گفتمنم هیچی نتونستم بگم ...

خیلی لوسش کردی

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
بگو اجر ثوابی که بردی با چرت ُ. پرتات پایین نیار

خواهر نداشتم و فقط برادرام بودن شهرستان

عمه هام میگفتن بیان ببرنش یا پیشش میومدن

ولی من میگفتم شرح حالش رو خودم ب دکتر بگم بهتره

خواهر نداشتم و فقط برادرام بودن شهرستانعمه هام میگفتن بیان ببرنش یا پیشش میومدنولی من میگفتم شرح حال ...

خب دقیقا داره به برادرات تیکه میندازه.شاید همون موقع هم از سر اجبار قبول کرده.راضی نبوده...بالاخره وظیفه اونا هم هست به مادرتون برسن....فکر کنم منظورش اینه دیگه نباید ادامه بدی اون کارارو ...اگه مشکلی دوباره پیش بیاد وظیفه برادراته....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه