2777
2789
عنوان

کیا معماری خوندن میشه بیاین😘😘

159 بازدید | 11 پست

دوستان من ترم یک معماریم

استادمون گفته قسمتی از بازرچه رو اسکیس  کنین طوری ک بو و صدا و کلن حس و حالش مشخص بشه

من موندم آخه صدا و بوی بازارو چ جوری بهش بفهمونم😭😭

پسر باید پشت فرمون پراید جذاب باشه😍 وگرنه پشت فرمون بنز و لندکروز که شوهرعمه کچله منم جذابه😂
پرسوناژکارکن

با پرسوناژ ک نمیتونم صداهارو بهش بفهمونم

میگفت دانشجوهای پارسالم مثلا رفتن صدارو ضبط کردن اوردن سرکلاس پخش کردن 😁😁

پسر باید پشت فرمون پراید جذاب باشه😍 وگرنه پشت فرمون بنز و لندکروز که شوهرعمه کچله منم جذابه😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پناه ميبرم به خدا خدارشكر كه تموم شدم اين روزهارو نديدم  منظورش اين بوده خيلي دقيق اسكيس بزني ريز كاريارو هم دربياري اخي يادش بخير   چندتا ديتايل بزن از گوشه كنار 

پناه ميبرم به خدا خدارشكر كه تموم شدم اين روزهارو نديدم  منظورش اين بوده خيلي دقيق ...

نه اتفاقا گفت همشو اسکیس نزنین ی قسمتیشو شفاهی بگین یا بنویسین صدا و بوها هم مشخص کنین

بنظرم ي فيلم كوتاه درست كن  يا اسكيستو با عكس از بازارچه و ديتيلات  پاورپوينت كن البت ...

ممنونم از راهنماییت💚💚💚

ممنونم از راهنماییت💚💚💚

خواهش ميكنم عزيزم عكساي هنري بگير و بعضي از عكسارو هم ميتوني با اين برنامه موبايل شكل اسكيس سياه و سفيد كني موسيقيم بزار روش حتما بوشم من شيرازم اگه مثلا بازار وكيل بود از عطاريا ميگرفتم اين حسو