بــــهــارے مدیر استارتر عضویت: 1396/06/02 تعداد پست: 695 عنوان کیا معماری خوندن میشه بیاین😘😘 161 بازدید | 11 پست دوستان من ترم یک معماریماستادمون گفته قسمتی از بازرچه رو اسکیس کنین طوری ک بو و صدا و کلن حس و حالش مشخص بشهمن موندم آخه صدا و بوی بازارو چ جوری بهش بفهمونم😭😭 پسر باید پشت فرمون پراید جذاب باشه😍 وگرنه پشت فرمون بنز و لندکروز که شوهرعمه کچله منم جذابه😂 1396/08/15 | 15:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدافقط عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 1351 پرسوناژکارکن هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍
بــــهــارے مدیر استارتر عضویت: 1396/06/02 تعداد پست: 695 پرسوناژکارکن با پرسوناژ ک نمیتونم صداهارو بهش بفهمونممیگفت دانشجوهای پارسالم مثلا رفتن صدارو ضبط کردن اوردن سرکلاس پخش کردن 😁😁 پسر باید پشت فرمون پراید جذاب باشه😍 وگرنه پشت فرمون بنز و لندکروز که شوهرعمه کچله منم جذابه😂
خدافقط عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 1351 اونم دیگه خ توفازمسخره بازیه شمافقط باپرسوناژمیتونی اون گرماوشلوغیوهیاهورو قشنگ نشون بدی هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍
خدافقط عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 1351 دیگه اسکیس معلومه چیه صداضبط کردنش چیه 😏 هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍
بــــهــارے مدیر استارتر عضویت: 1396/06/02 تعداد پست: 695 دیگه اسکیس معلومه چیه صداضبط کردنش چیه 😏 😂😂😂روانیمون کرده ب خدا پسر باید پشت فرمون پراید جذاب باشه😍 وگرنه پشت فرمون بنز و لندکروز که شوهرعمه کچله منم جذابه😂
rrraziii عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 2509 پناه ميبرم به خدا خدارشكر كه تموم شدم اين روزهارو نديدم منظورش اين بوده خيلي دقيق اسكيس بزني ريز كاريارو هم دربياري اخي يادش بخير چندتا ديتايل بزن از گوشه كنار
خدافقط عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 1351 جواستادیوبلدی گرفتتش ماهم ازاین استادخول وضعازیادداشتیم اصل کاربلداشم هیچ تواین فازانبودن هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍
rrraziii عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 2509 بنظرم ي فيلم كوتاه درست كن يا اسكيستو با عكس از بازارچه و ديتيلات پاورپوينت كن البته من كلي از درس خوندنم ميگذره شايد نظراتم كمي قديمي شده باشه
بــــهــارے مدیر استارتر عضویت: 1396/06/02 تعداد پست: 695 پناه ميبرم به خدا خدارشكر كه تموم شدم اين روزهارو نديدم منظورش اين بوده خيلي دقيق ... نه اتفاقا گفت همشو اسکیس نزنین ی قسمتیشو شفاهی بگین یا بنویسین صدا و بوها هم مشخص کنین پسر باید پشت فرمون پراید جذاب باشه😍 وگرنه پشت فرمون بنز و لندکروز که شوهرعمه کچله منم جذابه😂
بــــهــارے مدیر استارتر عضویت: 1396/06/02 تعداد پست: 695 بنظرم ي فيلم كوتاه درست كن يا اسكيستو با عكس از بازارچه و ديتيلات پاورپوينت كن البت ... ممنونم از راهنماییت💚💚💚 پسر باید پشت فرمون پراید جذاب باشه😍 وگرنه پشت فرمون بنز و لندکروز که شوهرعمه کچله منم جذابه😂
rrraziii عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 2509 ممنونم از راهنماییت💚💚💚 خواهش ميكنم عزيزم عكساي هنري بگير و بعضي از عكسارو هم ميتوني با اين برنامه موبايل شكل اسكيس سياه و سفيد كني موسيقيم بزار روش حتما بوشم من شيرازم اگه مثلا بازار وكيل بود از عطاريا ميگرفتم اين حسو