2777
2789
عنوان

خانوما این آدم نرماله

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 33 پست
واقعا من خودم دوبار ب کسی زنگ بزنم جوابمو نده دیگه بهش زنگ نمیزنم این چرا اینجور نیست هرروز و هرشبزن ...

هر موقع زنگ زد جواب بده ولی کوتاه بگو کار دارم وقت ندارم یا بگو خواب بودم اگه ممکنه وقت و بی وقت زنگ نزن ببین فایده داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بدبختی کسی دورش نیست شایدم شخصیت وابسته ای داره

یادمه داداشش اینو میزد نمیذاشت بره بیرون از خونه رفتم با داداشش حرف زدم چرا اذیتش میکنه الان متوجه میشم واقعا نیاز ب کنترل داشته ... من اشتباه کردم کاش حرف نمیزدم باهاش...

هر موقع زنگ زد جواب بده ولی کوتاه بگو کار دارم وقت ندارم یا بگو خواب بودم اگه ممکنه وقت و بی وقت زنگ ...

یبار بهش گفتم من ازاین که با کم سن و سال تراز خودم در ارتباط باشم خوشم نمیاد ... تا چندروز نبود خدا شاهده دوباره شروع کرد ... خیلی زشته وقتی جواب کسی رو نمیدی پاشه بیاد درخونت ... بعد من نمیخوام دلش بشکنه یجوری بدون دل سوزوندن دکش کنم بره

یبار بهش گفتم من ازاین که با کم سن و سال تراز خودم در ارتباط باشم خوشم نمیاد ... تا چندروز نبود خدا ...

خب بهرحال اگه غیرمستقیم متوجه نشه مجبور میشی مستقیم بکی دیگه... وگرنه بی خیالت نمیشه اینی ک من میبینم 

هر موقع زنگ زد جواب بده ولی کوتاه بگو کار دارم وقت ندارم یا بگو خواب بودم اگه ممکنه وقت و بی وقت زنگ ...

قبلا روزی بیست بار زنگ میزد الان روزی پنج بار شده بااین کار با بی محلی و ده تا یکی جواب دادن تماس ها و پیام هاش

چی بگم مستقیم.. چجوری جمله بندی کنم؟

گفتم ک بگو کار دارم تماس میگیری تمرکزم از دست میدم یا از خواب میپرم سر درد میگیرم وقت و بی وقت زنگ نزن 

یا بگو باهات تماس میگیرم بعدا ولی زنگ نزن بهش شاید اینطوری متوجه بشه