2777
2789
عنوان

خانوما این آدم نرماله

145 بازدید | 33 پست

دختر فامیلمونه هفت سال ازمن کوچیکتره 

یبار چندسال پیش اومد خونمون پول دزدید بعد ک فهمید من متوجه شدم معذرت خواهی کرد هی زنگ میزنه جوابشو صدتا یکی میدم واقعا حوصله نمیکنم باهاش حرف بزنم ازایناس ک چندبار زنگ میزنه احوالپرسی میکنه یا انقد حرفاشو کش میده بعدم ساکت می مونه خدافظی نمیکنه یبار زنگ زد گفت اگه مامانم اینا و داداشام زنگ زدن بگو من باتو کویرم ... گفتم اصلا من ازاین کارا نمیکنم... خیلی رو مخمه دیروز ظهر زنگ زده چندبار ج ندادم یهو دیدم در میزنن باز نکردم فهمیدم اونه پیام داده کجایی پیام دادم خونه عمه نوشته هاا تو خیابون بودم گفتم بیام خونتون شب اومدی بگو بیام من باز محل ندادم دوباره پیام داده امروز اسکرین میذارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دلم براش سوخت

بچه ها کم شده تعدادشان ،ودر مادرم فک میکنم فقط وسیله آسایش محیا باشه بسه،نه آدم همدم میخواد ،دوست میخواد،بقل میخواد ،مادر میخواد ،بد شده بعضی خونواده ها حالشون

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

معلومه خیلی تنهاست و احتمالا از شما خوشش اومده،دلم سوخت براش

نمیشه دلسوزی کرد برا اینجورادم منم اوایل دلم میسوخت میگفتم چرا عروسشون ب این محل نمیده بعد ک دیدم دست کج یا میاد خونمون همش با تلفن حرف میزنه هی میگه میرم جایی کار دارم و میاد آدم میگه تا برام دردسردرست نکرده کاش ول میکرد ...

خب آدم تنها نباید مزاحم کسی بشه بره با کسی ک باهاش حال نمیکنه رفت و آمد کنه اسی خیلی تابلوئه ک خوشش ...

از بدبختی کسی دورش نیست شایدم شخصیت وابسته ای داره 

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
خب آدم تنها نباید مزاحم کسی بشه بره با کسی ک باهاش حال نمیکنه رفت و آمد کنه اسی خیلی تابلوئه ک خوشش ...

واقعا من خودم دوبار ب کسی زنگ بزنم جوابمو نده دیگه بهش زنگ نمیزنم این چرا اینجور نیست هرروز و هرشبزنگ میزنه خب روم نمیشه بگم نمیخوام باهات درتعامل باشم