2777
2789

سلام دوستای خوبم ممنونم ازتون بابت اینکه لطف دارید و سراغم رو میگیرین و پیام میدین بهم

یه سوال من بعد از هورمون تراپی زنانه که کردم موهای پا ودستم نسبت به زمانی که پسر بودم مقداری کمتر و نازکتر شد ولی اصلا هنوز راضی کننده نیست وضعیتش از دکترم پرسیدم میگه روی هر بدنی یه جوری جواب میده دارو ها و باید بری لیزر کنی

ولی من از اونجا که خیلی حساس و وسواس دارم اومدم اینجا از دوستای گلم بپرسم شما چه نتیجه ای گرفتین از لیزر و راضی بودین ؟ من میترسم لیزر کنم بدنم رو و موهای تیکه تیکه در بیاد و خیلی زشت تر بشه اینجوری میشه ؟ بار اول که لیزر کردین چقد تاثیر گذار بود و کی دوباره رشد کرد و یه دست در اومد موها یا نه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راضیم 

البته هنوز دوره‌م تموم نشده و ۶ جلسه رفتم تا حالا

ولی موهام به نسبت خیلی نازک‌تر و کمتر شدن

واقعا پشیمونم که چرا زودتر نرفتم لیزر

یه وقتایی سکوت بهترین جوابِ... ولی کاش میشد فریاد زد🫠

من راضیم البته هنوز دوره‌م تموم نشده و ۶ جلسه رفتم تا حالاولی موهام به نسبت خیلی نازک‌تر و کمتر شدنو ...

موهات دیگه در نمیاد یا نازک در میاد باید شیو کنی؟ کجاهاتو لیزر کردی؟ 

خداشکر مو های بدن هم احتمالا با بالا رفتن هورمون های زنانه نازکتر وکمتر میشه

آره ولی هنوز میزنم دون دون سیاه زیر پوستمه دکتر غددم گفت باید لیزر کنی ولی میترسم یه تیکش در بیاد یه تیکش بریزه بد شکل شه 

موهات دیگه در نمیاد یا نازک در میاد باید شیو کنی؟ کجاهاتو لیزر کردی؟

۸۰درصد از موهام در نمیاد اون ۲۰ درصد نازک درمیاد

پا ... دست ...زیر بغل

اینم بگم که روی زیربغل دیرتر جواب میده

یه وقتایی سکوت بهترین جوابِ... ولی کاش میشد فریاد زد🫠