2777
2789
عنوان

چقدر خونه مادرشوهرتون کار میکنین

514 بازدید | 52 پست

سلام. وقتتون بخیر خانوما.

بیاین بگین چقدر. کمک میکنین خونه مادرشوهرتون؟

من بیش از دو ساله عقدم و امروز بعد چندین روز اومدم خونشون و اینقدر خونشون ترکیده ست و از وقتی مادرشوهرم اومده خونه شروع کرده تمیزکاری و مشخصه از منم انتظار داره برم کمکش.

قبلا اینجوری نبود الان خیلی متوقع شده همین که میرم پای سینک هرچی ظرفه از چهار طرف جمع میکنه میاره.

الانم ک کار می‌کنه اخرش یه ای خدا یا نفس عمیق میکشه که یعنی خسته شدم و برام سخته کار کردن.

من برعکس عروسای دیگش که هیچکاری بجز ظرف شستن نمیکنن همه کاری براش کردم حتی کارایی ک ب من ربطی نداشته

خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما احتمالا زیاد تو خونشونی یعنی دوسه روز می مونی معلومه همچین انتظاری هم ازت دارن ، ولی اگه فقط یه ظهر میری ناهار ظرف شستن تامام وظیفه هیچ عروسی نیست ...دختر خودشونم باشه نمیزارن کار کنه ..مگه اینکه مادرشوهر از پا افتاده باشه مریض باشه میون عروسا تقسیم کار میشه انجام میدن با دختراش البته‌.

کار بکنی عادت میکنن مثل مامانم ازت سو استفاده میکنن نهایت چند تا کار کوچیک بکنی امورات خونه هرکس به ...

متاسفانه الان براش عادت شده و الان که کار نمیکنم انتظار داره.

تازه میاد همیشه برام تعریف می‌کنه عروس فلانی و فلانی میان همه کارای مادرشوهره رو میکنن و میرن خونشون ، دختراشون کار نمیکنن ولی عروسا میان کاراشو میکنن.

خدایا شکرت
شما احتمالا زیاد تو خونشونی یعنی دوسه روز می مونی معلومه همچین انتظاری هم ازت دارن ، ولی اگه فقط یه ...

وقتی خونشون میمونم همه کارارو میکنم ولی مثل الان که بعد دوهفته اومدم و انتظار داره از راه اومدم شروع کنم کاراشو بکنم ناراحتم

خدایا شکرت
وقتی خونشون میمونم همه کارارو میکنم ولی مثل الان که بعد دوهفته اومدم و انتظار داره از راه اومدم شروع ...

پر توقعش کردی ! ببین نمیدونم خونه مامانت اینا دوره به خونه مادرشوهرت یا نه !سعی کن نمونی شب بری خونه خودتون .رو شون بهت باز میشه ها

مثلا هود اشپزخونه اش یا کلید پریز ها و بالای کابینتاش مشخصه خیلی وقته تمیز نشده شایدم چند سال ولی الان که عروسش شدم هی اه و ناله میکنه که تنهام و فلان و منم میام کمک اینم هرکار تاحالا نکرده رو انتظار داره براش تمیز کنم. دخترش سرکار میره و عروساش دیگه هم اصلا کار نمیکنن بعد میاد میگه اونا بنده خدا دورن و مشغله دارن نمیتونن وگرنه کمک میکنن

خدایا شکرت
منم ظرفای خودمونو میشورم ولی وقتی یهویی میام خونش ترکیده ست دیگه خیلی کمک نمیکنم.

نکن اصلأ من قبلا میکردم دیدم تا همش میگن وظیفه عروسه بیاد خونه تمیز کنه دیگه اصلا هیچ کاری جز ظرف شستن نمیکننم

به امید روزی که بیام بگم اخیش غصه منم تموم شده الان دیگه هرروز گریه نمیکنم 
مثلا هود اشپزخونه اش یا کلید پریز ها و بالای کابینتاش مشخصه خیلی وقته تمیز نشده شایدم چند سال ولی ال ...

اصلا از این کارا نکن برات وظیفه میشه سعی کن چه الان  چه بعدا صب برو شب برگرد 

به امید روزی که بیام بگم اخیش غصه منم تموم شده الان دیگه هرروز گریه نمیکنم