2777
2789
عنوان

چجوری صبح زود خیلی سر حال باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 22 پست

سحرخیز باش عزیزم،خدا ی روزی اضافه تو سحر گذاشته باور کن،من سحرخیزم ،شب هم تا دوازده بیدارم تقریبا،خداروشکر سرحالم ،شب ب آرامش میرسم و صبح ب امید خدا بیدار میشم ،بدنت عادت کنه عالیه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک دو

نهایت ۱۱ بخواب

به کارهایی که فردا انجام باید بدی فکر کن و بخواب.. بی برنامه گی عامل زندگی پوچ هست

نماز بخون پیاده روی بکن کارهای زندگیتو صبح انجام بده و تموم کن و بعداز ظهر ها کارهای مفید انجام بده..یه خانومی تو محل ما هست همیشه بعداز ظهر ها تو حسینیه به مشکلات مردم رسیدگی میکنه.. داخل حسینیه خانم ها رو جمع میکنه خانم ها لوازم زندگی و لباس و.. به هم میفروشن..مشاوره پیدا کرده برای رضای خدا مشاوره میده.. کانال همسریابی زده موردهای ازدواج معرفی میکنه.. هرکس هرچی بلده تو اونجا رایگان آموزشش رو میزاره کوچیک و بزرگ چیز میز یاد میگیرن.. 

خلاصهکلی کار مفید انجام میده.. هم تو جامعه عزیز و محبوب میشه هم کلی ادم کنارش چیز های مفید یاد میگیرن.. هم عده ای در کنارش کار خیر انجام میدن و مشکلات کوچیک افراد نیازمند و جوونایی که دنبال ازدواج هستن حل میکنا هم کلی دعا و انرژی خوب و ثواب جاری میشه به زندگیش و کلی امواتش دعا میشن و ثواب میبرن و..

سعی کن مفید باشی.. با ورزش با برنامه ریزی هم برای خودت میتونی مفید باشی هم دیگران.. هم افسرده و فرسوده نمیشی

بخدا بعضیا تا دو بیدارن۷ صبح میرن بیرون از خونه خیلی با انرژی به کاراشون میرسناونا چجوری میتونن؟

بدن اونا به خواب کمتری نیاز داره

ولی خب دفع سموم بدن هم خوب انجام نمیشه و به مرور بدن زودتر از بقیه فرسوده میشه

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه