2777
2789

همه چی از نظرشون یه روزی به کار میاد .کارتون مقوا ،لباس کهنه ،یه تیکه چوب ،یه ظرف شکسته 

خونه هاشون شبیه سمساریه.

الان با یه نفرشون سرو کله زدم .واسه دور انداختن جای کارد( از این سرویسای کارد اشپزخونه _جاش رو نمیخواستم انداختم دور ) ،بهم گفت واسه شون زحمت نکشیدی که میریزی دور!

واقعا اعصابم به هم ریخته .

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضرب المثل آن چه خوار آید روزی به کار آید رو خیلی تو زندگیشون به کار میبرن😂😂

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

منم خیلی بدم میاد آت و آشغال نگه دارم

یعنی هر دوماه یه دفعه میرم توی اتاقم هرچی لباس و وسیله دارم میریزم بیرون حتی چیزایی که سالمن

مثلا میبینم یه تیشرت و یک ساله نپوشیدم میدونم که دیگه هم نمیپوشم رد میکنم بره

بعضیا خوششون میاد آشغال جمع کنن

یعنی بابای منو گفتی، خونه مادرم پر آشغاله. شاید سی تا سبد میوه گوشه حیاط، کابینت سوراخ، تشت شکسته، چارلیتری مایع  ، همیشه هم ی گربه ای موشی از اون وسطا پیدا میشه.

ای ک مرا خوانده ای ، راه نشانم بده
اعتقادشون اینه هرچیز که خار اید یک روز به کار اید😅خیلی رومخن این جور ادما بیشترشونم سن بالا هستن

نه خواهر من همه سنی دیدم 

اصلا تفکر خانوادگیشون اینه 

موتور قراضه وسط حیاط😤.چوب اهن ،اجر موزاییک .

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤