2777
2789

سلام من پشت کنکوریم 

سال کنکورم با استاد یحیوی کلاس داشتم اما راضی نبودم از پس تست های خود استاد برمیومدم ولی تست سطح بالا نمیتونستم بزنم و درصد خوبی کسب نکردم 

امسال با میرحسینی میخوام کلاس بردارم بنظرتون خوبه؟ 

هر کی تجربه داره لطفا بگه ممنون میشم 🥲💙

غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فیزیک 🥲

عآ یکی از استادای هدف بود 

من فیزیکمو با دهقان داشتم 

اگه پایه ی قوی ای داشته باشی میتونی با دهقان بگیری هیچیو جا نمیندازه ولی سرعتش بالاست

میرحسینی ام اوکیه 

حضوری میگیری ؟

تو مث بقیه نیستی میفمم فرقتو ، تو گل باغ بهشتی خدایان چیدنت :)

عزیزم این بستگی به خودت داره الان من با یحیوی خیلی فیزیکم اوکی شد و قبول شدم امسال ولی دوستم مثل تو با اون یاد نمی‌گرفت یه دبیر دیگه میدید و اونم قبول شد

باید دبیر مناسب خودتو پیدا کنی نه چیزی که بقیه توصیه میکنن

عآ یکی از استادای هدف بود من فیزیکمو با دهقان داشتم اگه پایه ی قوی ای داشته باشی میتونی با دهقان بگی ...

نه آنلاین 

قوی نیستم در حد 30 تا 40 درصدم 

بنظرت میتونم با میرحسینی درصد خوب داشته باشم؟ 

آره من پارسال باهاش داشتم خیلی خوبه و عمیق توضیح میده فقط یه ایرادی داره که تست کم حل میکنه البته تایم کلاس هاش کمتر از سالیانه های دیگه ای بود که من دیدم ، من از هدف ثبت نام کرده بودم ، اگه ماز باشی احتمالا کلی دوره مختلف میذارن که توش به اندازه کافی تست حل میشه

عزیزم این بستگی به خودت داره الان من با یحیوی خیلی فیزیکم اوکی شد و قبول شدم امسال ولی دوستم مثل تو ...

اره ولی خب من خودم نمیدونم کی بهتره 💔🥲

دوستتون با کی کلاس داشت؟ 

چند درصد زدی تو کنکور؟ روش خوندن فیزیک رو میگی بهم عزیزم چجور میخوندی 💗

آره من پارسال باهاش داشتم خیلی خوبه و عمیق توضیح میده فقط یه ایرادی داره که تست کم حل میکنه البته تا ...

ممنون عزیزم 

من برام مهمه مطلب رو خوب یاد بگیرم بعد خودم میرم تست میزنم 

فقط مشکلم اینه خوب یاد بگیرم چون پارسال کلاس داشتم میخوندم اما تست نمیتونستم بزنم 

من با مسعودی خونده بودم و فصل سه دوازدهم هم با یحیوی ولی خودم زیاد تست کار کردم و راضی بودم از نتیجه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

براتی بهتره یعنی میتونم بگم از خیلییی خیلییی جزئیی شروع میکنه تا اخر ..میرحسینی هم خوبه هاااا ولی گاهی زیاد حرف میزنه

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

منم با یحیوی پیش رفتم 

ولی خودم خیلی پیگیری نمیکردم بیشتر همون حضور تو کلاس بود و اینطوری خیلی از مباحثی که صفر بودم و یادگرفتم 

ولی دیگه راجب استاد دیگه ای نمیدونم

یه جمله عاشقانه لُری هست که میگه: "هَرکی نارَه چی تُونی ذوقِش وِ چینَع؟"معنیش اینه که: هرکی که یه نفر مثل تو نداره دقیقا دلش به چی خوشه؟چقدر درست و قشنگ میگه ..