2789
عنوان

خرید اینترنتی

245 بازدید | 7 پست

دوتا سفارش از جاهای مختلف دارم دوتاش هم  سه شنبه ارسال شدن هر چی چک میکنم فقط قسمت رهگیری زده از شهر مبدا رهسپار شد و آبدیت نمیشه سیستم پست مشکل داره ؟کسی جدیدا چیزی سفارش داده 

امروز عصر دوباره چک کن اختمالا چون جلوش تعطبلات بود ثبت نکردن

برا شهرای شلوغ باید یه هفتع صبر کردد

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گاهی پست تا نیاد شهر خودمون چیزی نمینویسه

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

من هفته پیش بالای ۷ یا ۸ تا بسته سفارش دادم پیگیری هم نمیکنم اصلا همیشه خودشون به موقع میارنتقریبا ه ...

ببخشید اگر اهل خرید اینترنتی هستی بهم چند تا سایت معتبر که راضی بودی معرفی میکنی سایت لباس و کفش 

ببخشید اگر اهل خرید اینترنتی هستی بهم چند تا سایت معتبر که راضی بودی معرفی میکنی سایت لباس و کفش

کفش حدو کالکشن عاااالی بود.

لباس کم از بیرون سفارش میدم چون باید حتما پرو کنم

الان از موما مد و مزون بورسا سفارش دادم هنوز به دستم نرسیده ببینم چطوره 

لوازم آرایشی هم از بویامور،الانزا یکی دیگه هم بود خیییلی خوب اسمش یادم نیست 

اکسسوری هم از زاغ اکسسوری خریدم خوب بود

لباس زیرم از سایت آنجل خریدم خوب بود 

شال هم از سایت کاتلیا خریدم خوب بود 

خیلیاشونو فراموش کردم همینا تو ذهنم بود

احتمالا به خاطر تعطیلی اخر هفته سایت اپدیت نشده . من یه بار بسته ام دو هفته سرگردون بود شهر اشتباه رفت اخر رسید دستم ‌ غصه شو نخور گم نمیشه شاید دیر برسه ولی توی سیستم پست باشه بالاخره میاد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚