2777
2789
عنوان

کسی هست❓تعبیر خواب عجیب

75 بازدید | 3 پست

شب اول یعنی پریشب خواب دیدم حامله م خیییییییلی هم شکمم بزرگ بود خیلیا در حدی که نمیتونستم بایستم همش یا نشسته بودم یا خواب بودم و عجیب بود که بچه از همسرم نبود (خودم مجردم ولی توی خوابم متاهل بودم) از دو. ست. پس. رم بود 

شب دوم یعنی دیشب خواب دیدم یه مریضی اومده بود واسه عمل سنگ شکن کلیه جراحش سر عمل نرفت به من گفت تو برو عملش کن گفتم من بلد نیستم تازه دانشجو هستم حتی رزیدنت هم نیستم گفت اشکال نداره کاری نداره آسونه میتونی انجام بدی یورتروسکوپ رو اینجوری اونجوری (توضیح داد چجوری عملش کنم) گفتم باشه و رفتم سر عمل آماده شدم گان و دستکش و همه چی پوشیدم یهو عمل کنسل شد بعد اومدم گان رو دربیارم دیدم گان رو برعکس پوشیده بودم یهو یکی از پرستارا اومد یه چیزی بهم بگه دیگه با صدای آلارم گوشی از خواب پریدم نفهمیدم چکارم داشت

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

حاملگی تو خواب تعبیرش فکر کنم خبری میشنوی از کسی ..اون خواب عمل هم تو در مورد کاری چیزی  درگیری ذهنی داری .مثلا کسی درگیری های کاری و زندگیش زیاد باشه تو خواب میبینه تو مدرسه است یا دانشگاه و درس و امتحان داره.

حاملگی تو خواب تعبیرش فکر کنم خبری میشنوی از کسی ..اون خواب عمل هم تو در مورد کاری چیزی درگیری ذهنی ...

از این ناراحت بودم که کنسل شد 😅 چون دوست داشتم عمل کنم یاد بگیرم

ولی اون حاملگیه خیلی عجیب بود 😐 اخه چرا باید از کسی بجز همسرم حامله باشم 

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.