2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

74 بازدید | 10 پست

من این یک ماه ۲ ۳ بارخواب پدربزرگم و دیدم 

امردز ساعت ۸ خداب دیدم تو خونشون بودیم ی دفعه بیدار شد کفشاشو پوشید و رفت و عی ۴ بار گفت بیا بیا 

بنظرتون تعبیرش چیه

خیبی نگرانم لطفا بگید

مواظب خودت باش  و این چندروز اینده را ب خودت چهارقل وایت الکرسی بخون فوت کن صدقه بده درحد پنج تومن ده تومن توآپ من همیشه میدم خیریه مهرآفرین .برای پدربزرگت وامواتت خیرات بده .منم اراین خوابا دیدم همین جوری تعبیرش نشده

مواظب خودت باش و این چندروز اینده را ب خودت چهارقل وایت الکرسی بخون فوت کن صدقه بده درحد پنج تومن د ...

الان یک خرووس قربانی کردیم خیلی نگرانم 

شما  هم خواب دیدید ک گفتن بیا ؟ اخه نگرانم تعبیرش بد باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش صدقه ردکن یه بار من خواب دیدم مامان خدابیامرزم گفت بیا بریم رفتم توماشین نشستم مامانم هم  راننده بود وحرکت کردیم ورفتیم ازاون موقع تا حالا سالیان سال میگذره اصلا فکرت رودرگیر نکن ....ان شاءالله خیره 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
نگران نباش صدقه ردکن یه بار من خواب دیدم مامان خدابیامرزم گفت بیا بریم رفتم توماشین نشستم مامانم هم ...

اها اخه من خواب دیدم هی گفت بیا

تقریبا ۱ ماه پیشم خواب دیدم گفت برا تصادفت اومدم و زمانت کمه

بنظرتون تعبیر بد نداره ؟

الان یک خرووس قربانی کردیم خیلی نگرانم شما هم خواب دیدید ک گفتن بیا ؟ اخه نگرانم تعبیرش بد باشه

بله عینشا دیدم ولی چیزی نشدنترسید .دعا بخونید صبح ب صبح ی صدقه کوچیکم پنج هزارتومنی مثلا بدین براشون قرآن بخونید .منم دیدم رفتم ی جا چندتا کارگر کارمیکردن براشون ناهار بردم 

بله عینشا دیدم ولی چیزی نشدنترسید .دعا بخونید صبح ب صبح ی صدقه کوچیکم پنج هزارتومنی مثلا بدین براشون ...

بله خیلی به خواب من اومده تو این ۱ ماه ۳ ۴ بار همشم یجوریه عجیبه خابام برای همین نگرانم

بله خیلی به خواب من اومده تو این ۱ ماه ۳ ۴ بار همشم یجوریه عجیبه خابام برای همین نگرانم

منم خواب دیدم اومدخونمون غذاخورد خودم بش دادم خیلی صدقه دادم براشم همون غذاراپختم بردم واینکه بیا بریم راهم خواب دیدم .نترس مثبا فکرکن براشون خیرات بده .آش رشته بپز ب چندنفر بده .ب ی گربه مادر غذابده ثوابشا هدیه کن بشون .خواب هشداره و مرده میخواد جلوی صدمه زدن را بگیره واگاهت میکنه وخیلی مواقع میشه بادعا وصدقه جلوی تعبیرش راگرفت عزیزم نگران نباش بلاب دور باشه .

اها اخه من خواب دیدم هی گفت بیاتقریبا ۱ ماه پیشم خواب دیدم گفت برا تصادفت اومدم و زمانت کمهبنظرتون ت ...

نه ان شاءالله صدقه بده خون هم که ریختی ....واین خواب یه نوع زاییده فکریه ....خوب تعبیرش کن...ان شاءالله عمرت بلنده

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین