کاربری دست دونفره دوستان .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه
من دوبار سقط کردم تقریبن مث جیگر بود انگار چیز درست حسابی دیگه ای ندیدم ولی دفع با درد بود و بعدش بهتر میشی
آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
چه رنگیه سیاه مثل جیگر یا چی ؟جفت مونده کلا میخوام بدونم دفع میشه چون سری پیش فک میکردم شده نشده بود اون یکی سری یچیزی دفع کردم اندازه سکه بود یچیزی شبیه گوشت سفید بود فکنم کیسش بود در کل با لخته خیلی فرق داشت
منم بقایا دارم واسه همین قراره باز امروز قرص بخورم بقایا زیاده جفت کلا مونده اندازش چقدره سیاهه؟
من دفع اول چون پیاده روی داشتم خیلی و دمنوش خوردم سقطم راحت تر بود و کامل اما بعدی خیلی اذیت شدم واسه بقایا حتمن تحرک زیاد داشتع باش و دمنوشی چیزی بخور رحمت پاکسازی بشع خودتم گرم نگه دار و خوووووب تقویت کن
آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
من دوبار سقط کردم تقریبن مث جیگر بود انگار چیز درست حسابی دیگه ای ندیدم ولی دفع با درد بود و بعدش به ...
اندازش چقدر بود مثلا سیاه بود چطور بود استرس دارم سری پیش قرص خوردم کلی درد کشیدم بعد ی چیز اندازه سکه افتاد شبیه کیسه بود یجور مثل گوشت سفید بعد دردم اروم شد کلا خوشحال بودم تموم شده ولی رفتم گفت جفت مونده بقایا زیاد داری
من خواستم خونه دفع کنم دیدم وحشتناک خونریزی دارم شوهرم منو برد بیمارستان اونجا دیگه نزاشتن تکون بخورم مستقیم بردن اتاق عمل . نه بی حسی هست بی هوشی نیست