2777
2789
دارم جدا میشمبره ور دل ننشمرتیکه

بهترین کارو میکنی وقتی مادرشو و خواهرشو کل خانوادش میخوان روانیت کنن همون بهتر برن گورشونو گم کنن اصلن غصه نخور که جدا شدی چون بجاش یه مغز آسوده داری 

یعنی چجوری

یعنی درمان همه دردهاشون همسر منه ،هر کاری داشته باشن فقط همسر من بایدانجام بده ،کلیه مشورتهاشون با همسرمه، یعنی شبی حداقل دوساعت همسرم باید بره اونجا تا دلشون آرام باشه ،سفرهاشون رو باما تنظیم میکنند،یعنی ۶ تا بچه هستند که نه تنها پدر ومادر بلکه تک تک اعضای خانواده هم به همسرم وابسته اند وتمام امورشان رو با همسر من هماهنگ میکنند .با اینکه ازدواج کرده اند .پدرشون چند سالی هست فوت شده ولی قبلش هم ایشون تمام کارهای زندگیش رو با همسرم هماهنگ میکرد با اینکه شرایط شغلشون کلا متفاوته ،یه جورایی همسرم مثل آچار فرانسه هست براشون ،اوایل ازدواج واقعا آزاردهنده بود مخصوصا بچه های من هم کوچیک بودن ،ولی الان دیگه برام عادی شده چون الان هم برکتش رو توزندگیم دیدم ،هم اینکه میبینم همونقدر که برای خانواده اش ارزشمند هست وحلال مشکلاتشونه برای ماهم همینطوره .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی درمان همه دردهاشون همسر منه ،هر کاری داشته باشن فقط همسر من بایدانجام بده ،کلیه مشورتهاشون با ه ...

خداروشکر از اینکه به فکر و تو بچه هاتون هم هست و غرق نشده تو مشکلات و کار های اونها ❤️

خیلی اذییتم کرد 

ولی تنها خوبیش این بود شوهرم کنارم بود چون میدید واقعا به ناحقه 

حتی چند روز پیش هم زنگ زد کلی فوحش داد 

منم نامردی نکردم بارش کردم 

ولی خوب سپردمش به خدا 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg

واییی دمش گرم داریم یعنی از این مادر شوهرا؟ تو اینیستا یا نینی سایت اکثرن از مادر شوهرا بد میگن😂

اره اینقده خوبه امان از جاریم همه جارو ب هم زده باعث شده ماهی یبارم نرم خونه مادرشوهرم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

تا این حد بهت بکم کهبعد سک..س ناراحت نشسه بود و زانوی غم بغل ورده بود(جدی زانوشو بغلم کرده بود با چه ...

شوهر تو دیگه اعجوبس هرچند واس منم همینه منتها شوهر من برا باباش ازاینکارا میکرد که پدرشوهرم فوت کرد باور کن هنوز هم بعد از س ک س یا تنهاییامون گریه می‌کنه و دائم حرف باباش میزنه شیش ساله باباش مرده هنوز انگار همین الانه

شوهرم اصلا وابسته نیست و خیلی مستقله‌ 

مادرشوهرمم کاری باهام نداره نهایتا دو ماه یه بار بریم خونشون سر بزنیم بهش

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

مادرشوهرم یکسال بعد ازدواجم فوت کرد و من اومدم پز بدم برمخدافظ همگیوالا هیچی ندارم پز بدم با نداشتن ...

باشه ولی مرگ کسی خوشحالی نداره و پز دادن نداره ممکنه مادر شوهر بعضیا بد باشه ولی بعضیا مادر شوهراشون فرشتن

شوهرم اصلا وابسته نیست و خیلی مستقله‌ مادرشوهرمم کاری باهام نداره نهایتا دو ماه یه بار بریم خونشون س ...

خوشبحالت کاش مادر شوهرای همه مثل مادر شوهره شما باشن

نوزاد ما هنوز یه ماهشم نشده و حالش اصلا خوب نیست 💔💔.‌‌  

دکتر گفته معجزه میخواد 

هی داره بدتر میشه حالش 

توروخدااا دعا کنید براش و کمک کنید ادمای بیشتری ببینن تاپیکو

بیاید خدارو به تمام مقدساتش قسم بدید که بچمونو و سلامتیشو ببخشه بهمون 

هرکدوم ده عدد از ته دلتون بگید که بیام خبر خوب شدنشو بدم بهتون ان شاالله ❤️❤️

«یا سَیِّدی یا اَللَّهُ»

«بِحَقِّ مُحَمَّدٍ»

«بِحَقِّ عَلِیٍّ»

«بِحَقِّ فاطِمَةَ»

«بِحَقِّ الْحَسَنِ»