2777
2789

حدودی؟  فقط پیتزا سفارش میدم ولی نوعشو هرکدوم خودشون انتحاب میکنن با نوشابه و سس

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

هر پیتزایی ارزون تا ۳۰۰ میره نوشابه هم بگیری ۲۰

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به خیلی چیزا داره

مثلا مکانش ، نوع پیتزاش ، مخلفات همراهش و و و

قبلش زنگ بزن مکان مورد نظر ، قیمت همه چی رو کامل بپرس

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
اگه فلکه اول میری 2 تومن

فلکه اول چی؟؟؟؟😂 تهران نیستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

اگر تهرانی نفری ۳۵۰ برای هرکس درنظر بگیر

ن اصفهانم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲/۳

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اوکی گفتم اگه هستی بگم بچه ها بیات براتون دلستر وا کنن😂

یه دونه ای🤝

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اهواز یه جایی هست روزای تخفیف با نوشابه ۳ تا رو میده ۲۵۰😐

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

اگر با خودت بشین 5 نفر میشه حداقل 1.700

ما لریم میشینیم حساب میکنیم می‌بینیم بجاش 2 کیلو گوشت بخریم هم خوشمزه تر هست هم اسم و رسم دار تر میریم 2 کیلو گوشت میگیریم می‌بریم بیرون کباب میکنیم میخوریم.