2777
2789
عنوان

فوبیای خیلی شدید دارم

665 بازدید | 4 پست

از دندون پزشکی میترسم یعنی کلاً از آمپول میترسم به شدت

دو تا دندون خراب داشتم مثل چی درد کشیدم از ترس نرفتم درستشون کنم اخرش به جایی رسید گفتن قابل درست شدن نیست ریشه اش پوسیده جفتشو کشیدم

الان عکس کامل فک گرفتم ۶ تا دندون خراب دارم سه تاش عصب کشی میخواد ۳ تای دیگش سطحیه

قبلاً هر کدوم درد میکرد نمیرفتم تا خودش دردش بیوفته ولی الان چند روزه داره عذاب میکشم دندونم تیر میکشه روهم میزارم به شدت درد میکنه شوهرمم میگه اینطوری نمیشه همه رو میریم درست میکنیم

من اونروز که رفتم عکس بگیرم حالم بد شد از ترس افتادم کف اتاقی که عکس میگرفتن 

سری قبلشم رفتم یه جایه دیگه چندماه پیش دکتر تا رفت اون اتاق من اسم مته رو میشنیدم حالم بد شد افتادم کف سالن 

حالا برای اوایل ابان وقت داده خیلی میترسم اصلاً گفتنی نیست فقط هم از امپولش میترسم 

اما از این وضعیت خسته شدم نمیتونم یه چیزی درست حسابی بخورم دردم که بگیره هیچ جوره خوب نمیشه نبض داره دندون دردم ولی بازم میترسم

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman

شاید خاطره بدی شنیدی قبلا یا در کودکی صحنه ای دیدی  

چون برآی خودم اتفاق افتاد  ولی بر ترسم غلبه کردم 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیهوشکن همه رو درست کن

پولشو ندارم در اون حد بیهوشی برای ۲ ساعت اول ۶ میلیون برای هر ساعت اضافه ۱.۵ 

الان اون ۶ تا دندونم نزدیک ۲۰ میلیون پول میخواد بیهوشی هم گفت نزدیک ۴،۵ ساعت کار داره دندونات چون عمیقه

شاید خاطره بدی شنیدی قبلا یا در کودکی صحنه ای دیدی چون برآی خودم اتفاق افتاد ولی بر ترسم غلبه کردم

نه اصلاً 

نمیدونم چرا اینطوریم