2777
2789
عنوان

یه سوال

491 بازدید | 43 پست

چرا تو جامعه مون یه پسر وقتی به یه دختر بزرگتر از خودش علاقه داره 

هیچکس موافق این ازدواج نیست از جمله دختر خانوم 

مثلا من به یه خانوم مطلقه علاقه دارم  فکر کنم بین ده تا دوازده سال از من بزرگتره 

مطمعنم به خانوادم بگم مخالفت میکنن 

راه حلی ندارین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین از نظر روان شناسی اگه یه دختر و یه پسر داشته باشیم که هردو مثلا ۲۰ سالشون باشه شاید از نظر سنی همه چی اوکی باشه اما از نظر( ذهنی )یه دختر۲۰ساله از یه پسر۲۰ساله ۵سال بزرگتره 

الان شما که میگید اون خانم ۱۰ سال از شما بزرگتره شاید الان براتون مهم نباشه ولی وقتی با اون خانم وارد رابطه جدی و زندگی مشترک بشید کاملا نقش یک مادر و براتون داره تا یک همسر 

الان من ۱۸ سالمه و یه داداش دارم ۲۳سالشه بارها شده که مادرم گفته تو مسائل زندگی من عاقل ترم تا داداشم حالا بازم داداش من ۵سال فقط ازم بزرگتره .... اما تو رابطه ای که زن ۱۰سال از مرد بزرگ تر باشه خیلی پیچیده تر میشه ....هم برای شما سخت میشه هم برای خانم که به نظر من واسه خانم  سخت تره تا آقا